Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Bántátok már meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bántátok már meg hogy nem mentetek oda egy lányhoz, pedig tetszett nektek? És ha igen miért?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, és meglepő módon azért mert tetszett.
2013. máj. 8. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
alapjában véve minden 4. lány tetszik aki szembe jön, szóval bánhatnék én egész életemben. Ezért egyszer eldöntöttem hogy soha nem bánok meg semmit. Mert mi értelme? Jobb nem lesz, meg nem szerzem.
2013. máj. 8. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Megbánni talán nem mert nem tudom mit veszítettem, talán egy hisztis pics@t, de lehet, hogy életem szerelmét. Az alkalom elmulasztását, s kezdeti pezsgést, az első csevej izgalmának hiányát viszont bánom. Volt már ilyen több is, de túlzás lenne azt állítani, hogy az életem értelmetlen lenne azóta.
2013. máj. 8. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen 1x volt. Azért nem mentem oda, mert 4.5 évvel idősebb volt és nagyon külföldi. Azóta bánom.
2013. máj. 8. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Én inkább azt bántam meg, hogy odamentem. Nem is egyszer... :D
2013. máj. 8. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze, többször volt már ilyen. Egyszer a főiskolán egy új csaj aki mögöttem ült és láthatólag próbált szóba elegyedni velem, de nem fogallkoztam vele... Pedig elképesztően fullos volt, aztán összejött egy másik sráccal akivel szemben abszolút versenyképes lehettem volna. Szerintem mindenkivel volt már ilyen, hogy úgy érzi oda kellett volna menni, de mégsem tette meg és most bánja.
2013. máj. 8. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. Azért nem, mert nem amatőr voltam :D FÉltem, hogy nem jövök be neki. Ez az én bénaságom.
2013. máj. 8. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán bánom, mert a legjobb barátnőjével jártam korábban, és nem akartam ebből bonyodalmat kettejük között. De azért eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lett volna vele.
2013. máj. 8. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Idáig csak olyan volt, hogy nem mentem oda. nem volt kedvem bájologni vele. Bár igaz, egy volt, azt is untam mint állat. MEgbántam, mert így már lehetne talán 27 éves koromra némi szexuális tapasztalatom, de ami késik nem múlik, majd művelődöm prostiknál, ne problémázz ezen.

Volt egy amelyik nagyon nyitott felém, de lehet,hogy csak az a mindnkei fél haverkodós lány lehetett, akkor meg örülök,hogy nem voltam egy a sok megugraszott bírka közül, akik nyomultak rá, úgy hogy közben barátja is volt.

Szómiszó, útálok udvarolni, ritka unalmas elfoglaltság. MAga a puszta szex az jobb azért, én amondó vagyok.

2013. máj. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!