Volt valaki nyaralni 1-1,5 éves babával? Hova mentetek?
Szia :-))
Mi Sümegen voltunk a Hotel Kapitányban, a lányunk akkor 16 hónapos volt. Nagyon jól bírta, sokat időztünk a medencékben, ez nagyon tetszett neki, igaz a babaúszást is nagyon szerette. Kirándulni a várban voltunk, babakocsiban utazott oda-vissza menet, a várban meg önállóan közlekedett, nagyon tetszett mindannyiunknak.
A hotelt csak ajánlani tudom (babaágy, baba fürdőkád, a személyzet maximálisan segítőkész, bébiételt is megmelegítik ha kéred stb.)
5 nap 4 éjszakát töltöttünk ott, az ellátásban svédasztalos reggeli és vacsora, és délután süti+ tea volt.
Ha jól emlékszem 100 ezer körül volt a költség, de tényleg megérte. Most sem választanék más helyet :-))
Nyáron volt masfel eves a lanyom. A balatonnal voltunk egy apartmant bereltunk. Egy baráti családdal voltunk hasonló korú kisfiúval. Imádták. Reggel lementünk a partra. 5 perc volt gyalog. Egesz délelőtt lent voltunk első nap megprobaltam babakocsiban altatni a lanyom de katasztofa lett ugyhogy ugy döntöttünk ebedre haza megyunk es ott tesszük le őket. Jo hűvös volt a ház. Delutan ujra le a partra. Vagy a kertben felallitottuk a kismedencet. A nagy forróságot átaludta. Vizibicikliztunk, a csuszdarol nem lehettet leszedni😊.
Siófokon voltunk, az Ezüst parton.
Szerintem iden is oda megyunk.
Jo volt igy mert nem volt megkötés mint egy szállodában hogy mikor van reggeli ebed. Vacsorázni bementünk a varosba. Nem utolso sorban két ora alatt lent voltunk autópályán.
mi a francia Arany szigeteken voltunk,- Toulon mellett.
15 honapos voltam a fiam, jol viselte. szállodában voltunk, nem volt semmi probléma. 1 hétre mentunk..kb. 300 ezer volt hármunknak.
1 éves korában tatán wellnesseltünk és a tatai tó körül sétálva töltöttük az alvásidejét, fantasztikus volt, ez volt a legjobb kikapcsolódásunk :)
1,5 évesen pécsre mentünk nyaralni, állatkert és vidámpark volt betervezve (rá pár napra zárták be). az nem volt jó, nem volt medence, meleg volt, bár jókat sétálunk, de nem volt egy pihentető kikapcsolódás. utána valamiért mindig balatonra mentünk, apartmant szoktunk bérelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!