Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kisgyerekekkel...

Mennyi idős kisgyerekekkel mentetek először külföldre nyaralni pl.1 hétre? Nekem még nagyon kicsik (1 és 2,5 évesek), jövő nyáron szerintetek meg lehet próbálni pl. Ausztriát?

Figyelt kérdés

2014. márc. 10. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem nyaralni ugyan,hanem rokonlátogatóba Ukrajnába,de alig múlt egy éves(most a kicsi kb. 8-10 hónapos lesz,mikor megyünk,ha addig rendeződnek ott a dolgok )..Én simán bevállalnám,akár idén is a helyedben.
2014. márc. 10. 16:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Hétvégén voltak 4 hónaposak az ikrek, pénteken utazunk Finnországba. Nyáron pedig Görögországba megyünk.
2014. márc. 10. 16:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor bevállalósak vagytok! :) Csak ilyenkor az a kérdés, a szülőnek is pihenés-e valamennyire a nyaralás.
2014. márc. 10. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Készülj fel arra, hogy a 2,5 éve visszaesik szobatisztaságban, aszondja "büdös vécé".

Nem eszik az étteremben.

2014. márc. 10. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Finnországban én rengeteget pihentem. Elég sokan ugráltak a csajok körül. Még gimnazistaként ott tanultam ösztöndíjjal és azóta is tartom a kapcsolatot azzal a családdal akiknél laktam. Most is náluk voltunk vendégségben. Nagyokat sétáltunk finomakat ettünk, teljesen feltöltődtem energiával.

A nyarat majd meglátjuk milyen lesz, azért én bízom benne, hogy ott is jól fogjuk érezni magunkat.

2014. márc. 10. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Most veszem észre, hogy elírtam. Nem pénteken utazunk Finnországba, hanem pénteken utaztunk haza Finnországból...

Bár újra indulhatnék, fantasztikus volt.

2014. márc. 10. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:

1 és 3,5 évesekkel voltunk nyaralni. Én nagyon mászkálós vagyok, a nagy egész jól bírta a strapát, néha ült csak az apja nyakába. A kicsi meg még babakocsizott, elszunyókált napközben, ha úgy volt kedve. Étteremben ettünk végig, ettek. Most én is Ausztria-Bajorországon gondkolkozom, egy kisebb családi szállodában nyár elejére. Szerintem az tutira menne kisgyerekekkel.

Pihenni nagyon nem volt időnk, de agyilag nagyon kikapcsolt, hogy mást csinálok, mint amit előtte 3,5 évig.

2014. márc. 10. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát a szülőnek már sztem soha nem lesz olyan igazi pihizős napozóágyban ülős nyaralás max mikor már tizenévesek lesznek a gyerekek,de akkor most üljek otthon 15 évig??Egy kis más környezet hidd el jól jön,új élmények,új hely stb!

Mi az első fiunk 14 hónapos korában voltunk Horvátországba bár igaz baráti társasággal ha kellett ők is kicsit ránéztek a gyerekre!

Azóta született kistesó aki most nyáron lesz 18 hós a nagy meg már 4 éves és újra irányba vesszük az adriát!

Hidd el én is utálom hogy napokig csak pakolok,be kell csomagolnom kb a fél házat de megéri,egyrészt a gyerekeknek új élmény nekem meg egy kis környezetváltozás mégsem a 4 fal..:)

2014. márc. 10. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:
14 hónapos volt a kislányom és két hétre mentünk Angliába repülővel. Ő szuperül viselte az utat, mi már kevésbé, mert hat órás késéssel indult a gépünk. Minden rendben volt amúgy. Simán menjetek Ausztirába.
2014. márc. 10. 22:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam írni,hogy egy szülőnek olyan igazán pihenéses nyaralása nem igazán lesz egy jó ideig! :)

A fiam két éves, őt belföldre 3-4 napra 4 hónapos kora óta visszük többször. És nem, még itthon sem, egy szállodában sem pihenés igazán, de azért meg lehet oldani.

Külföldre mi is idén nyárunk megyünk, annyival talán könnyebb lesz, hogy jön az egész nagy család, így a mamik is be tudnak segíteni!

2014. márc. 11. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!