Sátorozás kisgyerekekkel, megoldható? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 09:18
1/8 anonim válasza:
Most ért haza apa az 5 évessel sátorozós éjszakai horgászatról. a fiam kb 10-kor aludt el. ez volt a második alkalom, minden rendben volt.
2/8 anonim válasza:
mi 2 évessel sátoroztunk kényszerből(házfelújítás, a ház romokban,mi a kertben)Első este mondta,h "jó,mostmár bemehetünk az ágyba aludni"mikor rájött,h én komolyan gondolom a kint alvást,de aztán hamar belejött sőt,szinte élvezte..
3/8 A kérdező kommentje:
A helyszín: Bekerített nyírfa erdő. A tábor bejáratánál van kút és mobil WC. Miket szükséges vinnünk éjszakára, ha felébrednek?
2013. aug. 19. 15:33
4/8 anonim válasza:
Mi szombaton jöttünk haza, 3 éjszakát sátoroztunk 3 és 1 éves gyerekekkel. A 3 évessel nem volt gond, a kicsivel már nem volt olyan egyszerű. Itthon egyedül alszik el a kiságyában, ott viszont megvártam amíg elaludt a sátorban, ez nem ment könnyen és éjjel is többször felébredt. Ilyenkor csak ivott és az alvós állatkáját a kezébe adtam.
Vigyetek meleg takarót és jól öltözzetek fel, mert éjjel azért már elég hideg van.
5/8 A kérdező kommentje:
A takaró nem rossz ötlet, de a sátortól elég messze van a WC. Azt hogyan oldjuk meg éjjel?
2013. aug. 20. 10:09
6/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell éjszaka elmenni a wc-ig egy kisgyerekkel. Gondolom csak úgyis pisilnie kell, egy kicsit távolabb kell menni a sátraktól és kész. Nekem két fiam van, velük egyszerűbb, de lányokkal is megoldható, ha neked esetleg lányod/lányaid vannak.
7/8 A kérdező kommentje:
Mindakettő fiú :)
2013. aug. 20. 16:09
8/8 anonim válasza:
1 db jól alvó másfél évesnek elvittük a kemping gyerekágyat a kedvenc párnáival. Normálisan, kb. 9-től 8-ig aludt. Bár ő mindig is jó alvó volt, szinte kezdettől átaludta az éjszakákat. Arra figyeljetek, hogy most már eléggé hideg van éjjel, vastag pulóver, meleg nadrág, zokni kell a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!