Ikres anyukák? Léccives le írnátok hogy milyen ikretek van (pl:fiu-lány, stb. ) és mi a nevük? Egy vagy kétpetéjűek? Hány évesek? Hogy birtatok velük? Melyikek a legnehezebb évek? Nyaralni hány éves kortól mentetek el velük?
Ilyesmiket le írnátok nekem mert most várom az első babánkat a párommal vagyis babáinkat mivel ikreket várok...és nagyon várom már de kicsit félek is....meg nem tudom mit hogy csinálják...segítsetek lécci!
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Fiú és lány, Bence, Rebeka most voltak 18 évesek.
Az elején én is nagyon megvoltam ijedve, de aztán belerázódtam (hozzá lehet szokni, hogy nem alszol). A lányom nagyon makacs volt már piciként is, a fiam viszont nyugodtabb. Visszagondolva mindig úgy gondoltam hogy nehéz. De igazából akkor volt nehéz amikor elkezdtek járni és ketten 2felé mentek és pont akkor voltam terhes a 3. babámmal. Mikor olyan 6-7évesek lehettek állandóan verekedtek egymással, ami elég kiborító volt. De ahogy teltek az évek lettek egye jobb testvérek.
1-1 napra mentünk 'nyaralni' mert imádják a vizet. 1hétre akkor kezdtünk el járni amikor 4évesek voltak az ikrek a lányom pedig 2. De így is családdal voltunk ami sokat segített, és a víz kifejezetten jót tett nekik hiszen nagyon hamar elfáradtak és aludtak.
40/N
Egypetéjű fiúk, Ottó és Árpád, 4 évesek lesznek.
Nem könnyű, de nem akarlak megrémíteni. :) Sok múlik azon, hogy minden rendben van-e egészségileg, időre születettek-e vagy korábban érkeztek, s hogy szülés után van-e segítséged, milyen az erőnléted...
Nálunk eléggé elevenek az urak, bizony, fel kell kötni a gatyát, főleg hogy kistesójuk is van.
8 hónaposak voltak, mikor először nyaraltunk velük a Balatonon.
Ne félj, inkább készülj fel mindenre, ajánlom Métneki Júlia Ikrek könyve c. munkáját. Alapmű! :)
Hány hetes vagy?
Nekem most 4 hónaposak a kétpetéjű iker fiaim: Barnabás és Gergő. Már van két lányom is (ők nem ikrek, 6 és 4 évesek)
Hát, nem könnyű két picivel, azt mondhatom, pedig az enyéim nem sírósak és éjjel is csak 1x vannak fenn, mégis mindig majdnem elalszom :).De nagyon édesek, úgyhogy megérnek minden fáradtságot. A lányaim is nagyon szeretik őket. Biztos nem lesz egyszerű dolgod, (mivel első babák és még nincs tapasztalatod sem), de bele fogsz rázódni, ne aggódj! :) Én, amikor néha elkeseredem, mindig azzal nyugtatom magam, hogy túl szokták élni mások is :), illetve kettes ikrekkel még mindig könnyebb, mint hármasokkal! (ilyen is van az ismerőseim között) Itt valaki írta, hogy attól is függ,nehéz lesz -e, hogy mennyire jó az erőnléted és hogy a babákkal minden rendben lesz-e szülés után. Az enyémek betöltött 36.héten születtek 3040 és 3440 grammal, ami ugye elég nagynak számít. Nem is volt velük semmi gond. Remélem veletek is minden rendben lesz! :) Nekünk eddig a legnehezebb dolog az evések és alvások összehangolása, illetve az, ha egyszerre ébrednek, hogy éhesek, hogyan intézzem a dolgokat, hogyan kössem le az éppen nem evőt, hogy ne sírjon fél órán keresztül, amíg a másik eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!