Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek melyek a...

Lányok, szerintetek melyek a legnehezebb gyakorlatok tesi órán?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 13:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
a fekvés a matracon igazán megeröltető :D
2012. márc. 31. 13:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Futni utáltam, meg kézenállni (nem falnál).
2012. márc. 31. 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Kezd elgondolkodtatni, hogy mi a fene motiválja a kérdezőt az idiótábbnál idiótább kérdésekre a lányok tesi élményeiről. Talán valami ritka fétis lehet.
2012. márc. 31. 14:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Reméljük nem tesitanár... :)
2012. márc. 31. 14:37
 5/13 anonim válasza:
Fejezd már be, több napja az idióta tesiórás kérdéseidet olvasom.
2012. márc. 31. 17:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha már vita alakult ki a dologról, elmondom, hogy edző vagyok , aki mindössze arra volt kíváncsi, hogy a lányok körében való lustaság azért általános-e kamasz korban , mert nem csinálnak tesi órán semmit. Erre a választ meg is kaptam, mint ahogyan mindenki látja, több kérdésen keresztül . Ezen kívül semmilyen más szándékom nem volt, nem szórakozni jártam föl. Messze nem ezek voltak a legidiótább kérdések ,amiket ebben a témában feltettek. Akit a dolog felidegesített, attól elnézést, és ne féljen a "kutatás" befejeződött :D
2012. ápr. 1. 08:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor megnyugodtunk. :)

Viszont az én válaszaim ez esetben nem játszanak, mert ez nálam tizenéve volt - nekünk még rendes tesióráink voltak. (Mindent kellett, ha utáltuk is, és felmentősdi sem volt.)

2012. ápr. 1. 08:43
 8/13 anonim válasza:
Én szeretem a tesiórát,de kettő dolgot nem szeretek csinálni.Az egyik amikor háton fekszel,feneked alatt a kezed,lábad 5-10 cm-rel a föld felett és tartsd úgy percekig..A másik pedig a bordásfalon való lógás,majd lábemelés.Remélem tudtam segíteni :)
2012. ápr. 1. 13:57
 9/13 anonim válasza:
Én gerendázni utállok,a többi dolgot azt nagyon szeretem. Egyébként ha 12-14évesekről van szó,(én és az osztálytársaim is) akkor nem szeretjük a tesit amikor megvan!
2012. ápr. 1. 15:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nekem a gerenda meg a bordásfalra való felmászás esik nehezemre. Én tériszonyos vagyok sajnos ezt a tanárom is tudja és szerencsémre tiszteletben tartja és nem csináltatja meg velem ezeket a dolgokat. Ennek szerintem az az oka hogy kiskoromban felmásztam a létrára apám után és megcsúsztam és le estem, szerencsére nem lett komoly bajom mert a puha szigetelő anyagra estem de annyira meg ijedtem hogy egyszerűen nem tudok 2 méternél magasabbra mászni.
2012. ápr. 1. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!