Ha nem tudom megnevezni az apát, mert nem tudom, hogy írják a nevét, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ki az apa, azt is, hogy melyik városban él, hol dolgozik, de mivel külföldi, fogalmam sincs, hogy kell leírni a nevét.2017. márc. 7. 10:52
41/45 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem tudom, hogy melyik országban élsz, de ugyanezzel a problémával nekünk megcsinálta a berlini nagykövetség a fiam útlevelét. Nem tudom, hogy merre van a vélelmezett apa, aki az anyakönyvi kivonatban szerepel (volt férjem). Én csak egy nyilatkozatot írtam, amit elküldek Magyarorszàgra, és ennek fejében kiadták a fiam ùtlevelét, tehàt ő nem kellett hozzà.
42/45 anonim válasza:
#41 mi Angliaban vagyunk, es a nagykovetsegen csak vonogatjak evek ota a vallukat, hogy ok ilyenrol meg nem hallottak, es nem tudnak vele mit csinalni. De sajnos ugyanezt csinaltak Magyarorszagon is. Most mar kb 2 eve nem probalkoztunk, hamarosan megprobaljuk megint. Orulok, hogy nektek sikerult, remelem nekunk is fog :/ de a kerdezonek meg mindig ajanlom, hogy inkabb legyen fiktiv nevu apuka, mert ha o is olyanokat fog ki, mint mi, akkor elegge nehezen intezheto lesz.
43/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletbörzéd, a munkahely kiadta a nevét, bár azt mondtam, hogy más miatt kell.
2017. márc. 7. 20:09
44/45 anonim válasza:
így el fogod tudni érni? mit szeretnél neki mondani? a pasi hány éves?
45/45 anonim válasza:
Kitartást! Majd írj, hogy mit sikerült intézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!