Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem tudom megnevezni az...

Ha nem tudom megnevezni az apát, mert nem tudom, hogy írják a nevét, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ki az apa, azt is, hogy melyik városban él, hol dolgozik, de mivel külföldi, fogalmam sincs, hogy kell leírni a nevét.
2017. márc. 7. 10:52
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
75%

Tehat lefekudtel vele ugy, hogy kvazi idegen. Meg a nevet sem tudod.

A munkahelye nem hinnem, hogy kiad infokat.

2017. márc. 7. 11:59
 22/45 A kérdező kommentje:
A gyámhivatalnak csak kiadják.
2017. márc. 7. 12:00
 23/45 A kérdező kommentje:

Ha Kovács lenne a neve, akkor tudnám, mert mondta egy párszor, próbáltam megtanulni, de húzta a száját, hogy nem tudom kiejteni rendesen. Leírva meg nem láttam. Te szoktál útlevelet kérni randin vagy szex előtt?

Nem különösebben érdekel, hogy mit gondoltok erről, vagy, hogy mekkora r!bancnak néztek. Én odáig és vissza voltam ezért a férfiért, egyáltalán nem bántam meg a dolgot, azt se, hogy terhes lettem. Nem vagyok már kislány, egyedül élek, van munkám, így az abortusz fel se merült. Annyit szeretnék csak, hogy ismerje el az apaságot, nem akarok fiktív nevet az anyakönyvbe.

Szóval, akinek van még érdemi gondolata a kérdéssel kapcsolatban, azt szívesen veszem.

2017. márc. 7. 12:05
 24/45 anonim ***** válasza:
83%
A telefonszáma alapján nem próbáltad még lekérdezni?
2017. márc. 7. 12:08
 25/45 anonim ***** válasza:
85%
A gyamhivatalnak Igen. De ahhoz azért kellene a név. ...
2017. márc. 7. 12:08
 26/45 A kérdező kommentje:
De, megpróbáltam, az ügyintéző azt mondta, hogy az adatok titkosak. De mivel ez egy magyar feltöltőkártyás szám, nem is biztos, hogy az ő nevén van.
2017. márc. 7. 12:10
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Se a keresztnevet, se a vezetéknevet nem tudod?
2017. márc. 7. 12:13
 28/45 A kérdező kommentje:
A keresztnevét biztosan tudom, mert az rövid és egyszerű, a vezetéknevét is elviekben tudom, de azt nem, hogy hogyan írják. A keresztnevét le tudom írni.
2017. márc. 7. 12:16
 29/45 anonim ***** válasza:
75%
Bunko leszek.. De ha ezt meg tette akkor se te se a pici nem fogjatok erdekelni. Ez az igazsag.. Ezek szerint a terhesseged hirere se reagalt.
2017. márc. 7. 12:21
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Közösségi médián keresztül próbáltad megtalálni? (Facebook, Linked in, stb). Ha tudod a munkahelyét, elindulhatsz onnan, hogy rákeresel, dán nevű alkalmazottjuk biztos nem sok van, meg fénykép alapján úgyis be tudod már azonosítani. Vagy találsz valakit, aki ott dolgozik, lekéred az ismerőseit, ha Te nem ismered egy ismerősét sem és átbogarászod.

Ha a cég alapján nem találsz semmit, akkor lakóhely, életkor alapján próbálj szűrni. Időigényes, de egy próbát megér.

2017. márc. 7. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!