Ha nem tudom megnevezni az apát, mert nem tudom, hogy írják a nevét, mi a teendő?
Tehat lefekudtel vele ugy, hogy kvazi idegen. Meg a nevet sem tudod.
A munkahelye nem hinnem, hogy kiad infokat.
Ha Kovács lenne a neve, akkor tudnám, mert mondta egy párszor, próbáltam megtanulni, de húzta a száját, hogy nem tudom kiejteni rendesen. Leírva meg nem láttam. Te szoktál útlevelet kérni randin vagy szex előtt?
Nem különösebben érdekel, hogy mit gondoltok erről, vagy, hogy mekkora r!bancnak néztek. Én odáig és vissza voltam ezért a férfiért, egyáltalán nem bántam meg a dolgot, azt se, hogy terhes lettem. Nem vagyok már kislány, egyedül élek, van munkám, így az abortusz fel se merült. Annyit szeretnék csak, hogy ismerje el az apaságot, nem akarok fiktív nevet az anyakönyvbe.
Szóval, akinek van még érdemi gondolata a kérdéssel kapcsolatban, azt szívesen veszem.
Közösségi médián keresztül próbáltad megtalálni? (Facebook, Linked in, stb). Ha tudod a munkahelyét, elindulhatsz onnan, hogy rákeresel, dán nevű alkalmazottjuk biztos nem sok van, meg fénykép alapján úgyis be tudod már azonosítani. Vagy találsz valakit, aki ott dolgozik, lekéred az ismerőseit, ha Te nem ismered egy ismerősét sem és átbogarászod.
Ha a cég alapján nem találsz semmit, akkor lakóhely, életkor alapján próbálj szűrni. Időigényes, de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!