Ha nem tudom megnevezni az apát, mert nem tudom, hogy írják a nevét, mi a teendő?
A per indításakor (minél elöbb) közlöd ezeket, és ott megmondják neked, hogy mik a további lépesek, mit kell neked tenni és mit tesznek ök hivatalból.
(Az más kérdés, hohy hogyan lettél terhes valakitöl, akinek még a nevét sem tudod, meg semmi egyebet róla!)
Küldjek táviratot? :D Nyilván azért sms-t írtam, mert más mód nem volt kivitelezhető. Az, hogy hogyan lettem terhes, szerintem irreleváns a kérdés szempontjából, szerintem ti is tudjátok, nem a gólya hozza a gyereket.
Sok dolgot tudok róla, csak a valóságalapját kérdőjelezem meg. De lehet, az lesz, hogy felhívom a munkahelyét, hogy ez van, adják már ki az adatait. Talán ez a legegyszerűbb. A munkahelyében legalább biztos vagyok. :D
Nos, épeszű ember személyesen mondaná el....
A munkahelye meg nem fog semmi adatot kiadni neked. Hany éves vagy, 14?
" De lehet, az lesz, hogy felhívom a munkahelyét, hogy ez van, adják már ki az adatait. Talán ez a legegyszerűbb. A munkahelyében legalább biztos vagyok. :D"
Azt ugye tudod, hoyg NEKED nem fognak ilyen adatoakt kiadni, csak valami hatóságnak!?!?!?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!