Muszáj vagyok beengedni az apát és az anyóst ezután a házba?
Nem kérhették volna vissza.
Én nem adtam volna vissza.
Nem kell beengedd.
Attól függ, hogy a bíróság mit mond. A sértettségedet 100%-ig megértem, de a bíróság erre nincs ekkora tekintettel. Ha az apa lemond a láthatásról, és nem fizet gyerektartást sem, akkor természetesen nem vagy muszáj beengedni, hiszen lemondott róla. De ha ő kérvényezi a láthatást (és egyben fizeti a gyerektartást), akkor ezt nem gátolhatod meg.
Próbáljátok megbeszélni, bár nem tudom ezek után egyáltalán van-e bármiről beszélni...
természetesen nincs olyan törvény, hogy neked a szüleid lakásában kéne biztositanod a láthatást.
bárhol megoldhatod, csak ne akadályozd, mert azt komolyan veszik
ne engedd be őket!
én se tenném és azt se engedném nekik hogy lássák a gyerekemet
Mindent visszakértek amit a picinek vettek? És mit csinálnak a cuccokkal? Eladják olcsó pénzért inkább, minthogy a saját unokájáé/fiáé legyen? Vagy félreteszik hogy majd apuka csinál bele másik gyereket másnak? Csak azért mert ti szétmentetek el kell venni egy 6 hónapostól a kis dolgait?
TPPFFFUJJ!! Szembe köpni való, mocskos népség!
Nem vagytok kötelesek senkit beengedni a saját otthonotokba, ez tény! Viszont a kapcsolattartáshoz az apának és a nagyszülőknek is joga van. Ha bírósági eljárásra kerül sor, akkor kérheted hogy a gyermek életkorára való tekintettel a kapcsolattartás joga ne terjedjen ki az elvitel jogára. Legrosszabb esetben megbeszéltek egy találkozót valahol máshol és ott láthatják a gyereket. Ez egy kompromisszumos dolog sajnos, tiltani fölösleges, mert ha bíróságra mennek, nekik adnak igazat. Gyerektartást fog fizetni? Mert az meg ugye az ő kutya kötelessége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!