Mi a teendő, ha a gyerek felszökik a vonatra?
Első sorban a gyerek testi épsége és egészsége a fontos.
Aztán kialakítani valami jó viszonyt vele, hogy kezelhető legyen. Megtudni a nevét, melyik városban, melyik utcában lakik. A hangosbemondóba bemondani a nevét és, hogy keresi szüleit. Ha jönnek a szülők, akik látatlanban megmondják, hogy néz ki a gyerek és a gyerek is azonosítani tudja a szüleit, akkor megtörténik a túszcsere. Ha 1 órán belül nem jönnek a szülei, akkor keresni valami hatósági szervet, aki tudja azonosítani a gyereket. Bármennyire utálom a rendőröket és nem hiszem, hogy tudnak segíteni, én sem akarok a gyerek gyámja lenni, és inkább lepasszolom egy hivatalos szervnek.
valószínűleg a kallernak feltűnne, ha nem is az, hogy egyedül van, de az, hogy nincs jegye, biztosan.
Ha látom, hogy felugrik és elindul a vonat akkor nyilván kiabálnék a vasutasnak, h állítsa meg a vonatot. Ha csak sejtem, hogy valamelyik vonatra felszállt, akkor az irodában szólnék. De amúgy nem tudom elképzelni, hogy ez megtörténjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!