Mi a teendő olyankor mikor az apa neveli a gyermeket mégis az anya után sír és vágyódik a gyermek?
Mert eddig az anya nevelte egyedül, most meg elhatározta egyik látogatáskor az apa hogy attól a pillanattól ő fogja nevelni a gyermeket és nem adja vissza a gyermekelhelyezési per eredményéig.
Nem ismeri az apa a gyermek szokásait, és 9 hónapja nem látta, hallotta a gyermekét.
3 éves gyermekről van szó.
Idegileg hogyan lehet bírni ha valakinek közelében sem volt 9 hónapiga gyermek és utána hirtelen minden percét leköti?
Az, hogy apuka rájön, hogy a gyerek is ember, és vannak érzései, és sürgősen visszaviszi az anyjának. Ha az apa megakadályozza, hogy anyuhoz menjen a gyerek, egy szemét, szadista állat.
Nem vagyok anyapárti, azaz nem vagyok elvakultan anyapárti, de ez a gyereknek kb. olyan, mintha egy felnőttnek az, hogy őt elrabolnál, nem tudja hol van, és azonnal haza akar menni. Szegény gyerek, gondoljon egy percre az apa, mit érezhet a gyerek.....
Nekem ugy tűnik, hogy anyuka önhatalmúlag elköltözött a gyerekkel, ergo apuka jogosan tartja a hivatalos tartózkodási helyen.
Anyuka hétfőn elfut a bíróságra és beadja a soron kívüli ideiglenes elhelyezési kérelmet.
Mondjuk azt en sem értem, hogy ha 9 hónapig nem látta valaki a gyereket, akkor hogy kerül egyszercsak hozza? Milyen látogatás volt ez?
Nem örökbe adta a gyermeket az anya, csak eddig nem vitte az anya az apának a gyereket láthatásra és az a legegyszerűbb hogy láthassa az apa, ha az apa elveszi és neveli ő.
Az anya meg kénytelen oda adni ha akarja ha nem mert, az apának is van joga a gyermekhez főleg akkor ha még gyermekelhelyezési per sem volt.
Na, ennyire beteg világban élünk!!!! Az APA JOGAI... Talán a hároméves kisgyerek jogát és szükségletét kellene előtérbe helyezni, neki pedig az ANYJÁRA van szüksége!
Ha te apaúj nője vagy, akkor hass oda, hogy ne tegye tönkre azt a gyereket!!!!
csak eddig nem vitte az anya az apának a gyereket láthatásra
Nem is kellett vigye,eleg ha az apa meglatogassa a gyereket,es miert nem tette?
Szerintem ez az anya kezdi megint a témát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Már itt is irta, hogy odaadja a gyereket, hogy ha a gyerek majd nyügös lesz, akkor az apa majd visszaadja neki - az anyának - a gyereket, ezért inkább nem is mondja el, hogy mihez van a gyerek szokva, nehogy az apánál jól érezze magát a gyerek.
Ha komolyan azt akarná, hogy a gyerek nála maradjon, akkor elmegy a biróságra és kéri a gyerekelhelyezés megállapítását, és arra hivatkozva, hogy EDDIG is vele élt a gyerek, a döntés meghozataláig IGEIGLENESEN nála helyezzék el addig is.
Azért nem vitte az anya a gyermeket ,mert félt hogy elveszi a gyermeket az apa, az apa azért nem ment és látogatta mert nagyon messzire vitte az anya a gyermeket, és ő szerinte az anyának kell visszafele hordania az apának a gyermeket mivel ő vitte el a közös otthonból.
Akár fel is lehetne jelenteni gyermekrablásért az anyát ha az apuka nem egyezett bele abba hogy másutt éljen a gyermeke?
Bár lakcímet még hivatalosan nem változtatott, csak lakhelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!