Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a teendő olyankor mikor az...

Mi a teendő olyankor mikor az apa neveli a gyermeket mégis az anya után sír és vágyódik a gyermek?

Figyelt kérdés

Mert eddig az anya nevelte egyedül, most meg elhatározta egyik látogatáskor az apa hogy attól a pillanattól ő fogja nevelni a gyermeket és nem adja vissza a gyermekelhelyezési per eredményéig.

Nem ismeri az apa a gyermek szokásait, és 9 hónapja nem látta, hallotta a gyermekét.

3 éves gyermekről van szó.

Idegileg hogyan lehet bírni ha valakinek közelében sem volt 9 hónapiga gyermek és utána hirtelen minden percét leköti?

2013. máj. 12. 13:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

egyre nagyobb katyvasz a dolog.

Apa 9 hónapig nem látta, de az egyik látogatáson magánál tartotta.

Melyik látogatáson, amire nem vitte el az anyja?

Most apuka nem akarta látni vagy anyuka nem engedte?

Fura.

2013. máj. 12. 14:21
 22/27 anonim ***** válasza:

Az Isteni szikra:

Most tudtad meg, hogy van egy gyermeked?

2013. máj. 12. 14:22
 23/27 anonim válasza:
Kisbabakorában még az anyához kötődik egy gyermek.Utána már az apát választaná.Ezt tapasztalatból tudom,mert nekem is elváltak,most pedig az a legnagyobb vágyam hogy a kezdetektől fogva apámmal éljek.
2013. máj. 12. 18:29
 24/27 anonim ***** válasza:

Anyuka meg apuka együtt éltek, lett egy gyerek.

Anyuka meg apuka szétmentek 9 hónappal ezelött, a gyerek az anyukánál maradt, aki messzebbre költözött vele.

Apuka nem látogatja a gyereket, mert nem akar/tud olyan messze utazni, de látogatást sem kér.

Most apukának eszébe jutott, hogy van egy gyereke, anyukát kötelezte, hogy vigye el hozzá, és most nem adja vissza az anyának, ö akarja nevelni. (EZ lehet, hogy csak tervként van, még nem történt meg.)

Anyuka vissza akarja kapni a gyereket.

2013. máj. 12. 18:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Pl. az, Kedves Kérdező, hogy befejezed itt az emberek hülyítését és a hazudozást. Nagyon jó lenne! Nincs semmi dolgod, hogy jobb híján itt szívatod a jónépet?!
2013. máj. 12. 20:15
 26/27 anonim válasza:

Ostoba sztereotípia hogy egy gyereknek nagyobb szüksége van az anyjára mint az apjára. Mindkettőre szüksége van. Azok a gyerekek a kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak, jobb tanulók, akik egyenlő arányban látják mindkét szülőjüket.

Ebből a kérdésből nem derülnek ki a családi körülmények, de láttam én már olyan anyát, akinél jobb ha nem volt gyerek elhelyezve.

2014. máj. 7. 13:44
 27/27 anonim válasza:
Nem lehet hogy az a 9 hónap, amíg az apa nem látta a gyereket, addig az anya méhében volt? Mert úgy teljesen valid, abban az időszakban én is csak ultrahangon láttam a gyerekeimet. :)
2014. máj. 7. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!