Mégis ilyenkor mi a teendő?
13 éves vagyok.
Volt barátom folyamatosan megaláz, és tiszta fogyatékosnak állít be. Barátnőm meg jókat röhög rajt meg engem h*lyéz le.
pl ma: Mondja a volt barátom "múltkor is mondtam XY-nak (nekem) hogy hülye, erre meg hihihi . Tiszta fogyatékos vagy"
erre a barátnőm röhögve: " te tiszta hülye vagy XY"
Közbe természetesen nem nevettem, hanem probálok rá sem figyelni :(
De direkt elém ül és hátra forgolódik, persze hogy fáj hogy 4 fiú előtt megaláz.
Meg ha ránézek egy fiúra, mert pl: épp felel akkor meg beszól elég hangosan óra közepén, hogy " mit nézed úgy XX-et úgy sem akar veled járni, akadjál le róla"
Olyan rossz, meg égő is.
mit tegyek??
3-ik nagyon köszönöm.
első: Szerintem te is voltál tini. És nekem elég nagy baj mert már, 2 hete ez megy.
3-ik: De akkor meg azt mondja hogy "beverem a p*fád" meg hasonló
Szia!
Beszélgess el vele, persze csak ha engedi majd!
Szerintem hagyd a kedvességet, meg a passzivitást.
Szólj vissza! Pl mi van nem tudod túl tenni magad rajtam, hogy mindig velem foglalkozol? Fel kellene nőni, mert ez „meghúzom a haját mert tetszik stílus” az oviban még érthető, de most, bár a IQ hányadosod nagyon nem változott azóta.. Vagy valami hasonlót. Most jobb szöveg nem jut eszembe, de ha nyilvánosan megalázod abba fogja hagyni, ha nem is elsőre. A lényeg hogy a párbeszédből te kerülj ki elöntősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!