Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis ilyenkor mi a teendő?

Mégis ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok.

Volt barátom folyamatosan megaláz, és tiszta fogyatékosnak állít be. Barátnőm meg jókat röhög rajt meg engem h*lyéz le.

pl ma: Mondja a volt barátom "múltkor is mondtam XY-nak (nekem) hogy hülye, erre meg hihihi . Tiszta fogyatékos vagy"

erre a barátnőm röhögve: " te tiszta hülye vagy XY"

Közbe természetesen nem nevettem, hanem probálok rá sem figyelni :(

De direkt elém ül és hátra forgolódik, persze hogy fáj hogy 4 fiú előtt megaláz.

Meg ha ránézek egy fiúra, mert pl: épp felel akkor meg beszól elég hangosan óra közepén, hogy " mit nézed úgy XX-et úgy sem akar veled járni, akadjál le róla"

Olyan rossz, meg égő is.

mit tegyek??

2011. febr. 7. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Buta tini vagy. Ennél nagyobb bajod sose legyen.
2011. febr. 7. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
nyomj mustárt a táskájába.
2011. febr. 7. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért nem szólsz vissza neki? Rögtön eldugulna, ne aggódj. Csak addig nagya szája, mig tée meghunyászkodsz meg égsz. Ha ő égne egy visszaszólás után, akkor legközelebb már csendben maradna!!!
2011. febr. 7. 20:51
 4/13 A kérdező kommentje:

3-ik nagyon köszönöm.

első: Szerintem te is voltál tini. És nekem elég nagy baj mert már, 2 hete ez megy.

3-ik: De akkor meg azt mondja hogy "beverem a p*fád" meg hasonló

2011. febr. 7. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Beszélgess el vele, persze csak ha engedi majd!

2011. febr. 7. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
kínáld meg valamivel, amiben hashajtó van.
2011. febr. 7. 21:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Az igazság az az, hogy próbáltam kedves lenni. De akkor is mindig megalázott. Inkább úgy csinálok mintha nem is szólna. Talán úgy nehezebb, de ha nem foglalkozom vele akkor talán leszáll rólam. Barátnőm meg nem tudom miért csinálja ezt velem. Szerintem neki engem kellene támogatnia, segítenie nem a Volt barátom
2011. febr. 7. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a volt pasid meg a bsarátmnőd együtt vannak és jót röhögnek rajtad...
2011. febr. 7. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
jöjj össze egy másik oszt. társaddal, és békén hagy.
2011. febr. 7. 23:10
 10/13 Morcika83 ***** válasza:

Szerintem hagyd a kedvességet, meg a passzivitást.

Szólj vissza! Pl mi van nem tudod túl tenni magad rajtam, hogy mindig velem foglalkozol? Fel kellene nőni, mert ez „meghúzom a haját mert tetszik stílus” az oviban még érthető, de most, bár a IQ hányadosod nagyon nem változott azóta.. Vagy valami hasonlót. Most jobb szöveg nem jut eszembe, de ha nyilvánosan megalázod abba fogja hagyni, ha nem is elsőre. A lényeg hogy a párbeszédből te kerülj ki elöntősen.

2011. febr. 8. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!