Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis ilyenkor mi a teendő?

Mégis ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok.

Volt barátom folyamatosan megaláz, és tiszta fogyatékosnak állít be. Barátnőm meg jókat röhög rajt meg engem h*lyéz le.

pl ma: Mondja a volt barátom "múltkor is mondtam XY-nak (nekem) hogy hülye, erre meg hihihi . Tiszta fogyatékos vagy"

erre a barátnőm röhögve: " te tiszta hülye vagy XY"

Közbe természetesen nem nevettem, hanem probálok rá sem figyelni :(

De direkt elém ül és hátra forgolódik, persze hogy fáj hogy 4 fiú előtt megaláz.

Meg ha ránézek egy fiúra, mert pl: épp felel akkor meg beszól elég hangosan óra közepén, hogy " mit nézed úgy XX-et úgy sem akar veled járni, akadjál le róla"

Olyan rossz, meg égő is.

mit tegyek??

2011. febr. 7. 20:41
1 2
 11/13 Morcika83 ***** válasza:

"3-ik: De akkor meg azt mondja hogy "beverem a p*fád" meg hasonló"

Erre:

Ettől tényleg kemény leszel!!!Bár az tény, hogy az öklöt könnyeb használni,mint az agyat.

2011. febr. 8. 05:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ha beszól akkor vissza fogok szólni.

Csak lehet tényleg az van, amit az egyik válaszoló írt.

Mert most nincs túl jól a barátnőm pasi téren, éés lehet hogy így vígasztalja magát.

Mert ennek a fiúnak az egész osztályból csak én vagyok a gy*kér. De lesz ami lesz. Majd mesélek

2011. febr. 8. 07:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazából ma is ugyanaz volt ami mindig
2011. febr. 8. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!