Van valakinek olyan férje/élettársa, akinek első uta az Édesanyjához vezet munka után és csak utána megy a feleséghez/párhoz? Ilyenkor mi a teendő? Lehet-e ezen változtatni, ha igen, hogyan és egyáltalán érdemes próbálkozni?
OFF
Ezen még azelőtt kellett volna változtatni, mielőtt gyereket vállaltok.
Mert így már eleve egy problémás kapcsolatba születik a gyerek.
Munka után én is először anyuhoz/nagyihoz ugrok be, mert útba esnek. Páromnak viszont eszébe sem jut ezen kiakadni. Ha már valakinek párja van felejtse el a családját? De nagyon komoly, ha már valaki ilyen, azt itt a válaszolók egyből elkönyvelitek érzelmileg zarolós anyósnak meg anyuci kicsifiának...gáz.
25/N
Édesanyja egyedül él, vagy segíteni kell neki?
Az én párom is csinálta ezt egy időben, amíg el nem magyaráztam neki, hogy van telefon.
Náluk vicces volt a szitu, mert párom azért ment, mert az édesanyja mindig otthon van, ő pedig azért volt otthon, mert ment a párom. Ördögi kör :D
Ne támadd le, csak kérdezd meg, miért megy? Ha nincs konkrét oka, kérd, hogy inkább beszéljenek telefonon, mert miatta nem tud az édesanya sehova sem menni. Magyarázd el neki, hogy mindenkinek van saját élete, nem kell a másikra rátelepedni.
Ha az a válasz, hogy társaságra vágyik, akkor menj át hozzá te, vagy beszéljétek meg, hogy egyszer-egyszer átugrotok egymáshoz vacsorára.
Semmikép se bántsd vagy szídd az édesanyját, mert csak rontasz a helyzeten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!