Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek olyan férje/élet...

Van valakinek olyan férje/élettársa, akinek első uta az Édesanyjához vezet munka után és csak utána megy a feleséghez/párhoz? Ilyenkor mi a teendő? Lehet-e ezen változtatni, ha igen, hogyan és egyáltalán érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés
(első közös gyermeket váró kismama)
2011. máj. 13. 08:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Tökéletes harmóniában éltünk, amíg nem volt felém kötelezettsége. Valahogy nekem ez jön le. Baromi jól éreztük magunkat egymással! Addig, amíg nem jött elő ez a költözzünk-össze-téma...
2011. máj. 13. 12:08
 52/63 A kérdező kommentje:
Már most mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, sokat fogok azokból tanulni!
2011. máj. 13. 12:10
 53/63 anonim ***** válasza:
57%
Ez az EGÉSZ történet nagyon gáz,a kapcsolatotok is több ponton problémás,sajnálom:-( Nem tudom mit lehetne tenni de egy komoly őszinte beszélgetést mindenképp javaslok.Állj a sarkadra,ha annyit nem tesz meg a várandós feleségéért hogy megkösse azokat a nyomorult kutyákat akkor sok jóra ne számits ha megszületik a pici:-( Szerintem mondd meg neki hogy ha szeretne részt venni a gyereke felnevelésében,akkor nagyon komolyan kezdjen el változtatni dolgokon.
2011. máj. 13. 12:14
 54/63 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyet nem is hallottam, minek házasodtatok össze, ha külön háztartásban éltek? A házasság nem erről szól. Szerintem sürgősen ülj le beszélni a férjeddel, hogy mégis ezt hogy gondolja. Őszintén nem gondoltam volna, hogy van ilyen, de ehhez a férfihez nem kellett volna sem hozzámenni, sem pedig gyereket szülni neki. Az meg egy nagy tévedés, hogy majd a baba rendbe hoz mindent ilyen nincs, sőt általában rosszabb lesz, ha a férjed ennyire ki akar bújni a felelősség alól, majd még kevesebbet fog hazajárni, mert a gyerek bizony hangos, azzal foglalkozni kell, stb. Gyereket akkor kell vállalni, ha minden rendben van! Ennek ellenére kívánom neked, hogy ezt rendbe tudjátok hozni és ne járj rosszul! De azért beszélgess már el vele...
2011. máj. 13. 12:17
 55/63 anonim ***** válasza:
85%
Biztosan kötözködésnek veszed a sok kérdezősködésem, de mégis mióta vagytok együtt? A baba tervezett gyerek? Miért nem összeköltözés és együtt élés kipróbálása után vállaltatok gyereket. Azért kérdezem ezeket, mert ha nem lennél várandós, simán azt mondanám lépj le. Így pedig nyilván nem lehet ilyen tanácsot adni. De próbálom felfogni a te gondolkodásod, hogy miért is kerültél ilyen helyzetbe. Nekem nagyon felelőtlennek tűnik ez az egész, és a te részedről.
2011. máj. 13. 12:20
 56/63 A kérdező kommentje:
Nem, nem veszem kötöszködésnek! 2009 vége óta ismerjük egymást, több mint fél éve házasodtunk össze és igen, tervezett gyerek. Szerettünk volna.
2011. máj. 13. 12:28
 57/63 A kérdező kommentje:
Azért csak "féllábbal" tudunk összeköltözni, mert először az volt, hogy majd a sajátba... (ahol én lakom, az nem a sajátom, bérlem.) de sajnos azt látom, hogy erre mostanában nem sok esély van...
2011. máj. 13. 12:32
 58/63 anonim ***** válasza:
89%
És hozzámentél feleségül? :-S ... úristen. hát ez az egész sztori (nekem sztori neked katasztrófa kb.) iszonyúan kiábrándító és szomorú és sajnos nem egyedi eset hogy valaki ekkora marha legyen. :-S ... Hiába ugrassz minden szavára kb. annyit érsz neki mint egy porrongy és úgy is viselkedik veled. Egy egészséges tartásnak kellett volna benned lenni, hogy igenis te vagy a felesége, vannak jogaid és kötelezettségeid, de neki is vannak,és vagy kiharcolod vagy hagyod az egészet még az elején, de így hogy jön a gyerek, már nem tudom mit mondhatnék.
2011. máj. 13. 12:33
 59/63 anonim ***** válasza:
84%
Ja és kb a kutyák is fontosabbak mint te ha nem képesek elzárni addig amíg besétálsz a házba. Ez is csak annyit jelent hogy egyáltalán nem foglalkoznak vele és a véleményeddel és még csak nem is kíváncsiak rád még úgy sem hogy az öreglány unokáját hordod a szíved alatt. Valószínű őt sem fogja sokkal jobban tisztelni vagy szeretni mint téged. El sem tudom képzelni hogy így éljek... :-S ... A férjed meg a legkisebb felelősségtől is fél, mert még mami pici fia, mi lenne akkor ha tényleg nagyon nagy szükség lenne rá? Mi van ha veled történik valami, hogy fogja ellátni a gyereket? Munka után felugrik anyjához, átmegy a bérelt lakásba, bepelenkázza és visszamegy vagy mi?... abszurd.
2011. máj. 13. 12:37
 60/63 A kérdező kommentje:
Korábban én sem gondoltam, hogy létezik ilyen.. Számomra egy pár EGY PÁR, közös célokkal.. valahogy ezt most nem érzem..
2011. máj. 13. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!