Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek olyan férje/élet...

Van valakinek olyan férje/élettársa, akinek első uta az Édesanyjához vezet munka után és csak utána megy a feleséghez/párhoz? Ilyenkor mi a teendő? Lehet-e ezen változtatni, ha igen, hogyan és egyáltalán érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés
(első közös gyermeket váró kismama)
2011. máj. 13. 08:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 napietus ***** válasza:
87%
"kettesben elmehetnénk bármikor, akár naponta is" ezt mondtad neki is? nálunk apu örül, ha ketten megyünk, joban, mintha én egyedül. persze van, mikor jól esik négyszemközt beszélgetni, de azért alakult így nálunk, hogy ált. csak én megyek, mert hét közben a férjem sokat dolgozik, nem ér rá. hétvégén jön ő is.
2011. máj. 13. 09:14
 12/63 A kérdező kommentje:
Kb háromszor voltam náluk, végül is jóban vagyunk. Kb. a második alkalommal (is) alig mertem bemenni a két nagy kutyától, erre azt kaptam, hogy én is ilyen hisztis vagyok??? Nem ám, hogy ok, akkor addig megkötöm.... (Első alkalommal kérdeztem, hogy harapnak-e a kutyák, azt a választ kaptam: háááááááááááát....- ezek után persze, hogy nem ugrom be közéjük :) )
2011. máj. 13. 09:15
 13/63 anonim ***** válasza:
77%
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Férjemmel 10 éve vagyunk együtt, kislányunk 1 éves. A párom egyedüli gyerek és szinte mindennap anyóséknál kezd. Míg nem volt gyerek se igazán tetszett a dolog, de elfogadtam. Most viszont kifejezetten zavar mióta megvan a gyerek. Attól a válaszolótól kérdezném, hogy szerinte az is normális, hogy napközben min, 2x felhívja anyósom a páromat, este bemegy a párom és amikor hazajön onnantól kezdve még mindig van egy telefon. Ja és hétvégén 9 körül már csörög a telefon, hogy mi újság? Viszont az biztos, hogy az esetek 80 %-ban nem azért megy le a párom, mert ő is szeretné, hanem mert mindig van valami, ami miatt anyósom lehívja.
2011. máj. 13. 09:16
 14/63 anonim ***** válasza:
64%

De sok időt marad ott? Vagy mi a gond? Mert, ha csak beugrik 10 percre,mert útba esik és nem is kell mondjuk időre mennetek valahova, akkor miért baj. Ha ezt szóvá teszed, akkor mindenki kukacoskodónak fog nézni! Ez olyan, mintha mindenáron találni akarnál valamit "anyósék" ellen!

Pedig ez még nem probléma szerintem!

2011. máj. 13. 09:18
 15/63 anonim ***** válasza:
55%

Miért baj az, hogy meglátogatja az édesanyját?

Senki ne feledje el hogy ő is lesz egyszer anyós.

És nem célravezető a társunkat válaszút elé kényszeríteni, hogy döntést hozzon az édesanyja és a párja között!

Fő a békesség! örüljön a kismama annak, hogy az anyóst látogatja a férj nem pedig egy másik nőt.

2011. máj. 13. 09:19
 16/63 anonim ***** válasza:
96%
Vállalom. Az én párom ilyen. Nem zavar. 4 óráig dolgozik, majd beugrik a szüleihez. 4:30 és 5:00 között otthon van. Nem foglalkozok vele. Nem anya függő és az anyja se irányítja. Egyszerűen beugrik, megnézi őket, vált velük néhány szót, segít ha kell és jön haza.
2011. máj. 13. 09:31
 17/63 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ezzel nincs probléma.Mi is ezt csináljuk,a férjem is és én is.Kb.minden másnap,mikor korábban végzünk ő is és én is bemegyünk a szüleinkhez,mert máskor nem lenne rá idő.Mire hazaesünk a fenének sincs kedve mégegyszer elindulni otthonról,akkor már jó együtt lenni,vacsit főzni.

Nem kell féltékenykedni és nem attól leszel első a szemében,hogy előbb hozzád megy haza.Kár ezen versengeni,hogy anyós csak a második legyen.Téged szeret,azért vett feleségül.Akkor azon a 10 perc fél órán mi múlik,ha utána veled tölti az egész további napot.

Foglald el magad és ne gondolkozz hülyeségeken.

2011. máj. 13. 09:32
 18/63 Fittgirl84 válasza:
49%

Próbáld meg éreztetni vele, hogy neked ez nem jó. De ne tedd szóvá.

Ne mondd azt, hogy: "Mert az anyád fontosabb mint én!"

Próbáld úgy irányítani, hogy ne vegye észre.

Pl meséld el neki mit csinált a kisgyerek , és miről maradt le, amig nem volt otthon. Mondd azt h :

Jajj szivem képzeld ez és ez történt. Kár , hogy nem láthattad, ha egy órával előbb jössz, te is a részese lehettél volna.... Nah nem baj.... biztos lesz még rá alkalom:-)

Mosolyogj, és vonulj el...

hidd el időnként ezt benyögöd, bántani fogja, h a saját családjáról lemarad......

2011. máj. 13. 09:35
 19/63 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező egy picit magába szállhatna. Örülj neki, hogy a párod törődik az idős anyjával, ez sok mindent elárul róla. Meg persze rólad is a kérdés felvetése.
2011. máj. 13. 09:38
 20/63 anonim ***** válasza:
50%
LOOOOOL. Ez nagyon kínos! Ez egyáltalán nem normális. Mindenki meglátogatja a szüleit, de nem minden nap!
2011. máj. 13. 09:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!