Van valakinek olyan férje/élettársa, akinek első uta az Édesanyjához vezet munka után és csak utána megy a feleséghez/párhoz? Ilyenkor mi a teendő? Lehet-e ezen változtatni, ha igen, hogyan és egyáltalán érdemes próbálkozni?
De sok időt marad ott? Vagy mi a gond? Mert, ha csak beugrik 10 percre,mert útba esik és nem is kell mondjuk időre mennetek valahova, akkor miért baj. Ha ezt szóvá teszed, akkor mindenki kukacoskodónak fog nézni! Ez olyan, mintha mindenáron találni akarnál valamit "anyósék" ellen!
Pedig ez még nem probléma szerintem!
Miért baj az, hogy meglátogatja az édesanyját?
Senki ne feledje el hogy ő is lesz egyszer anyós.
És nem célravezető a társunkat válaszút elé kényszeríteni, hogy döntést hozzon az édesanyja és a párja között!
Fő a békesség! örüljön a kismama annak, hogy az anyóst látogatja a férj nem pedig egy másik nőt.
Szerintem ezzel nincs probléma.Mi is ezt csináljuk,a férjem is és én is.Kb.minden másnap,mikor korábban végzünk ő is és én is bemegyünk a szüleinkhez,mert máskor nem lenne rá idő.Mire hazaesünk a fenének sincs kedve mégegyszer elindulni otthonról,akkor már jó együtt lenni,vacsit főzni.
Nem kell féltékenykedni és nem attól leszel első a szemében,hogy előbb hozzád megy haza.Kár ezen versengeni,hogy anyós csak a második legyen.Téged szeret,azért vett feleségül.Akkor azon a 10 perc fél órán mi múlik,ha utána veled tölti az egész további napot.
Foglald el magad és ne gondolkozz hülyeségeken.
Próbáld meg éreztetni vele, hogy neked ez nem jó. De ne tedd szóvá.
Ne mondd azt, hogy: "Mert az anyád fontosabb mint én!"
Próbáld úgy irányítani, hogy ne vegye észre.
Pl meséld el neki mit csinált a kisgyerek , és miről maradt le, amig nem volt otthon. Mondd azt h :
Jajj szivem képzeld ez és ez történt. Kár , hogy nem láthattad, ha egy órával előbb jössz, te is a részese lehettél volna.... Nah nem baj.... biztos lesz még rá alkalom:-)
Mosolyogj, és vonulj el...
hidd el időnként ezt benyögöd, bántani fogja, h a saját családjáról lemarad......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!