Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek olyan férje/élet...

Van valakinek olyan férje/élettársa, akinek első uta az Édesanyjához vezet munka után és csak utána megy a feleséghez/párhoz? Ilyenkor mi a teendő? Lehet-e ezen változtatni, ha igen, hogyan és egyáltalán érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés
(első közös gyermeket váró kismama)
2011. máj. 13. 08:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
köszi ezt a legutolsó választ, egyáltalán nem haragszom érte, nagyon is kell, hogy mindenféle vélemény érkezzen, nagyon sokat segíthet :) Mindent elolvasok és ebből a sokszínű egyvelegből próbálom a legjobban kihozni! :)
2011. máj. 13. 11:23
 42/63 A kérdező kommentje:
idáig a Te válaszodat tartom a legigazabbnak! Ha megpróbálom kívülről nézni az egészet, lehet benne valami!
2011. máj. 13. 11:24
 43/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jön le, hogy ti nem is éltek közös háztatásban. Valahogy olyan ez az egész, mint egy tini szerelem.
2011. máj. 13. 11:25
 44/63 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk is ez van de ő az apjához megy haza szinte minden nap van valami amiért el kell mennie.Az anyukája meghalt és kialakult köztük egy olyan kapocs ami nagyon szoros csak egymásra voltak utalva 10 évig.Én normálisnak tartom sőt jó lenne nekem is eljárni a szülőkhöz minden nap.Semmi teendő akkor ha nem kever a mama neked ha igen hát beszélj a mamával.
2011. máj. 13. 11:35
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
Az,ha beugrana az anyjához mindennap 10 percre az normális lenne. Az,hogy nem veled él, na az nem normális!
2011. máj. 13. 11:37
 46/63 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom. Csak az a probléma, hogy én lakásban lakom, Ő meg világ életében házban élt. Én elfogadtam, hogy itt nem tud hosszú távon megmaradni. De akkor mi a teendő?? Ideiglenes megoldás: egy időre bérelnénk közösen egy házat. Más ötletem jelenleg nincs.
2011. máj. 13. 11:45
 47/63 A kérdező kommentje:
A 10:09-es válaszra írom: megkérdeztem a páromat, hogy nem lehetne arra az időre, amíg bemegyek, megkötni a kutyákat? A válasz az volt, hogy: ezek a kutyák még soha nem voltak megkötve... Szebben nem tudom kérni. Biztos nehéz eset vagyok, de Ő bármit kér tőlem, egyszer kell elmondania és én próbálom ahhoz tartani magam. Azért, mert hiszem, hogy hosszú távon akkor harmonikus egy kapcsolat, ha figyelünk egymásra. Úgy gondolom, nem egy házat kértem, hanem annyit, hogy 5 percre kössék meg a kutyákat...
2011. máj. 13. 11:51
 48/63 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ez elég furcsa. Te azért nem jársz anyósodékhoz, mert félsz a kutyáktól.

Viszont akkor anyósodék sem vágynak annyira a társaságodra, hiszen annak tudatában hogy félsz a kutyáktól, nem fogják meg azokat, amíg eljutsz a kaputól a házba.

Igazából ha eddig 3 alkalommal voltál, és még megvan kezed lábad (nem tépték le a kutyák), akkor talán még esélyes is lenne hogy összebarátkozz velük.

Ez a kutya dolog nem csak kifogás?

2011. máj. 13. 12:01
 49/63 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, próbálkozni fogok!
2011. máj. 13. 12:05
 50/63 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után miért maradtál vele, és vállaltál "vele" még egy gyereket is. Ne haragudj, én téged nem értelek. Ő kezdetektől ilyen, ha jól értem. És egy harmonikus kapcsolathoz nem az kell, hogy az egyik fél mindent teljesít, a másik meg egy kutyát nem hajlandó megkötni 5 percre... Te ezt a pasit választottad, pedig tudtad milyen, elfogadtad őt olyannak, amilyen. Most meg, hogy jön a baba, már meg szeretnéd változtatni, már nem jó olyannak, amilyen.

Az a gond, hogy te arra alapoztad a jövőtöket, hogy majd a párod megváltozik, és most szembesülsz vele, hogy ez talán mégsem következik be.

A párodnak joga van olyannak lenni, amilyen, neked pedig jogod (lett volna) elhagyni őt, ha ez így neked nem megfelelő.

2011. máj. 13. 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!