Anyukák! Szülés után mikor kezdett el hullani a hajatok, és meddig tartott ez?
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 07:22
11/12 anonim válasza:
3 hónapos a babàm és most vettem észre h nagyon hullik. Terhesség alatt semmi változás nem volt, nem lett se dúsabb se vastagabb, erre most az a kevés is kihullik ami van :( azóta hullik amúgy mióta elég durván apad a tejem, lehet van összefüggés.
12/12 anonim válasza:
Nem is tudtam, h ez jellemző "tünet" szülés után... én úgy 2 hónappal utána vettem észre, neki is keseredtem, mert terhesség előtt is nagyon hullott, várandósan abba maradt, olvastam is, hogy olyankor sokaknak erősödik meg a haja, fényesebb meg ilyenek, gondoltam, most h már nem vagyok terhes, simán visszatért a régi hajhullás... pedig már olyan sok hajam lett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!