Kismamik, anyukák! Nektek milyen hajatok van? (kép)
Arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen haja van. Tudnátok képet linkelni róla, vagy csak hasonlót? Kort is irjatok!
Nagyjából ilyen, sak nem ennyire hullámos: [link]
23éves vagyok
ugyanez a szín, forma, még a hullámok is, csak kb 10-15 cm-el rövidebb.
a külömbség: ducibb külső, nem ilyen szép. 32 év. :)
Derékig érő, enyhén hullámos, sötétszőke hajam van. 39 éves vagyok, és talán ideje lenne levágatnom.
22 hkm.
Ehez nagyon hasonlo, csak frufru nelkul es aranybarna.
Kb 10* tobb hajam van mint Lilunak.
Vallig ero hajam volt egeszen addig amig egy ena fodrasz el nem cseszte a hajamat.Readasul 13 ezerbe kerult a benazasa.
Ilyen hajam volt, csak nem kocos hanem egyensre vasalt egyenes frufruval.Akkor meg arany szoke volt.
"kezelhetetlen" vállig érő egyenes. És sajna elbarmolt:(
Kinéztem egy egyszerűen kezelhetőt, és a fodrász csinált helyette valami szrt:(
[link] ilyet szerettem volna, az eredmény cenzúrázandó lett:S
Most már elég hosszú, hogy agyaljak milyen legyen... én is lesem az ötleteket
Az enyem ilyen csak mellirozva van ketfele szoke csikkal:
Sajnos nem szeretem mert gondor. A kisfiam szuletese elott hosszu volt a hajam de gondor hajat kezeleni gyerek mellett. Haaat... Igy levagattam a kepen lathatora.
Egyebkent ilyen lenne az almom de hiaba vasalom ki fel ora es visszagondorodik. :(
Szőke vagyok (festett-a természetes sötét szőke)Lapockáig érő egyenes szálú hajam van.33 leszek hó végén.
Irigylem a dús hajatokat-meg a hullámokat, loknikat :)))
Bezzeg, ha az lenne, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!