Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik, anyukák! Nektek...

Kismamik, anyukák! Nektek milyen hajatok van? (kép)

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen haja van. Tudnátok képet linkelni róla, vagy csak hasonlót? Kort is irjatok!

Nagyjából ilyen, sak nem ennyire hullámos: [link]

23éves vagyok

2011. márc. 4. 15:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

na, hát nálam ez nehéz kérdés!

24 éves vagyok, 11 hónapos a kisnagyfiam!

A hajam dús, lapockáig érő, természetes sötétbarna, olyan szörnyen sehogy sem álló, se nem göndör, se nem egyenes.

Szülés után megkopaszodtam, aztán kaptam a müllerben beszerezhető plantur39 sampont. Na azóta van egy plusz frufrum és pajeszom is! :D ajánlom a hajat kérő anyukának!

Az a baj, hogy megmosom, összefogom. Volt olyan is...mutatom

[link]

[link]

szóval, ezeket szerettem, de vasalni kell, amihez így gyerek mellett, háát, nem nagyon van érkezésem....

nehéz döntés, utálom a hajam, szívesen cserélek a "rugalmatlan egyenes"-re!!!!!!!!!!

2011. márc. 4. 22:58
 22/32 anonim ***** válasza:
Nekem vállig érő barna hajam van, kétféle melírral, és minden nap vasalnom kell, hogy valahogy kinézzen! Sajnos rengeteg és hullámos a hajam! 25 éves
 23/32 anonim ***** válasza:
Sohasem festett, természetes barna a hajam. Nem teljesen egyenesszálú, hátközépig ér. Frufrum nincs.
 24/32 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok (bocsánat lemaradt)
2011. márc. 4. 23:02
 25/32 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem most majdnem ilyen, csak természetes csokoládébarna színű, aranybarna melírozott csíkokkal.

Előtte nagyon sokáig hosszú hajam volt, 3 évig frufruval, de olyan semmilyen fazon volt, csak a fodrász után 1 napig volt jó, utána állandóan összefogtam.

Aztán nagyon meguntam, gondoltam egy merészet és ilyen hajat kértem, pedig akkor még azt sem tudtam, ki az a Tolvai Renáta :)))

2011. márc. 5. 09:31
 26/32 anonim ***** válasza:
Ja és 30 vagyok, 2 kisfiú anyukája :)
2011. márc. 5. 09:32
 27/32 anonim ***** válasza:

Hu , Hencsi ez nagyon szupi frizura. Nagyon tetszik.

Kulfoldon elek es nem tudom ki ez a csaj ezert meg mondanad milyen hatul a haja? Meddig van felnyirva.

En egy 22 eves anyuka vagyok, 20 honapos a fiam.

Hat kozepeig ero hosszu hajam van es mar nagyon utalom.

Fazont szeretnk valtani de eddig meg kerestem az igazit.

Ja amugy Rihanna belinkelt seroja is nagyon tetszik :)

2011. márc. 6. 07:55
 28/32 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne, hogy hátul mennyire van felnyirva az a haj. Nagyon megtetszett :)
2011. márc. 6. 14:15
 29/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt válogathatsz,én innen szoktam ötletelni frizura ügyben:

www.hajam.hu

2011. márc. 7. 00:23
 30/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem éppenhogy egy picit van csak felnyírva, de csak ollóval, nem géppel. Ha végig egyenesre lenne vágva, akkor kb. a fülem közepéig érne elöl. Nem tudom jobban leírni, remélem azért érthető :)))

Így olyan, hogy fürdéshez fel tudom csatolni.

Ja és a legjobb benne, hogy pontosan ugyanúgy meg tudom csinálni mint a fodrász. Hajmosás, szárítás, vasalás, az egész max. fél óra.

20 éve járok fodrászhoz, de ilyen jó hajam még sosem volt :)))))

2011. márc. 7. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!