Kismamik, anyukák! Nektek milyen hajatok van? (kép)
Arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen haja van. Tudnátok képet linkelni róla, vagy csak hasonlót? Kort is irjatok!
Nagyjából ilyen, sak nem ennyire hullámos: [link]
23éves vagyok
na, hát nálam ez nehéz kérdés!
24 éves vagyok, 11 hónapos a kisnagyfiam!
A hajam dús, lapockáig érő, természetes sötétbarna, olyan szörnyen sehogy sem álló, se nem göndör, se nem egyenes.
Szülés után megkopaszodtam, aztán kaptam a müllerben beszerezhető plantur39 sampont. Na azóta van egy plusz frufrum és pajeszom is! :D ajánlom a hajat kérő anyukának!
Az a baj, hogy megmosom, összefogom. Volt olyan is...mutatom
szóval, ezeket szerettem, de vasalni kell, amihez így gyerek mellett, háát, nem nagyon van érkezésem....
nehéz döntés, utálom a hajam, szívesen cserélek a "rugalmatlan egyenes"-re!!!!!!!!!!
Nekem most majdnem ilyen, csak természetes csokoládébarna színű, aranybarna melírozott csíkokkal.
Előtte nagyon sokáig hosszú hajam volt, 3 évig frufruval, de olyan semmilyen fazon volt, csak a fodrász után 1 napig volt jó, utána állandóan összefogtam.
Aztán nagyon meguntam, gondoltam egy merészet és ilyen hajat kértem, pedig akkor még azt sem tudtam, ki az a Tolvai Renáta :)))
Hu , Hencsi ez nagyon szupi frizura. Nagyon tetszik.
Kulfoldon elek es nem tudom ki ez a csaj ezert meg mondanad milyen hatul a haja? Meddig van felnyirva.
En egy 22 eves anyuka vagyok, 20 honapos a fiam.
Hat kozepeig ero hosszu hajam van es mar nagyon utalom.
Fazont szeretnk valtani de eddig meg kerestem az igazit.
Ja amugy Rihanna belinkelt seroja is nagyon tetszik :)
Szia!
Itt válogathatsz,én innen szoktam ötletelni frizura ügyben:
www.hajam.hu
Sziasztok!
Nekem éppenhogy egy picit van csak felnyírva, de csak ollóval, nem géppel. Ha végig egyenesre lenne vágva, akkor kb. a fülem közepéig érne elöl. Nem tudom jobban leírni, remélem azért érthető :)))
Így olyan, hogy fürdéshez fel tudom csatolni.
Ja és a legjobb benne, hogy pontosan ugyanúgy meg tudom csinálni mint a fodrász. Hajmosás, szárítás, vasalás, az egész max. fél óra.
20 éve járok fodrászhoz, de ilyen jó hajam még sosem volt :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!