Kismamik, anyukák! Nektek milyen hajatok van? (kép)
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen haja van. Tudnátok képet linkelni róla, vagy csak hasonlót? Kort is irjatok!
Nagyjából ilyen, sak nem ennyire hullámos: [link]
23éves vagyok
2011. márc. 4. 15:05
11/32 anonim válasza:
Kedves utolso valaszolo en szivesen adok 1-2 marekkal az enyembol!!!
12/32 A kérdező kommentje:
Én is tudok adni egy pár marékkal :D
Nem szeretem, hogy ennyire dús a hajam. Néha olyan vagyok mint egy oroszlán :S
2011. márc. 4. 17:41
13/32 anonim válasza:
14/32 anonim válasza:
Ja, 24 leszek nemsokára, és 3 éves a fiam.
15/32 anonim válasza:
Na, még mindig én vagyok :) Szóval annyi a lényeg (amit elfelejtettem leírni), hogy alapból egy teljesen sima, kb. vállig érő hajam van, pár centivel ér váll alá hátul. És vagy becsavarom éjszakára, hogy hullámos legyen, mint az első képen, és akkor csak kicsit eltűzöm oldalra, vagy pedig, ahogy a második képen látható, elöl visszahajtom, mint egy frufrut. Mondjuk azzal eleinte sokat szenvedtem, nem volt egyszerű, de némi rutinnal már megy. Nagyon szeretem ezeket a pin-up jellegű frizurákat.
16/32 anonim válasza:
Fekete, kissé váll felett érő,benne pár pirosas melir.
Kivasalva szeretem,akkor nagyon jóóó.37 éves vagyok.
17/32 anonim válasza:
Aki elfogadna több hajat vagyok-küldhetitek!!!Én meg annyira örülnék a hajtömegnek...becsavarod és úgy marad?Na, ez is ismeretlen-annyira rugalmatlan, hajam van, hogy ilyen dolgokra alkalmatlan.A fodrász szokta besütni kúpvassal.-Na, akkor faca, tiszta reklámlány fejem van:))))
18/32 anonim válasza:
Én imádom a hajam, amilyenre szárítom, olyan marad.
Ha fodrász csinálja meg, hetekig olyan, ha megmosom is.
Egyébként hát középig érő, gesztenye barna, kicsit tépett, dús, oldalfrufruval. Nem rég voltam fodrásznál, aki vágott belőle kb 25-30 cm-t, most újra növesztem.
4 éves a fiam.
20/32 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok.Nekem ilyesmi csak világosbarna alapon szőke melírrel.Hosszú hajamam volt egy fodrász nagyon elrontotta.Elöszőr mérges voltam,de magamtól soha nem vágattam volna le,és ezt a frizurát most nagyon kedvelem.34éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!