Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szülés után mikor...

Anyukák! Szülés után mikor kezdett el hullani a hajatok, és meddig tartott ez?

Figyelt kérdés

2017. jan. 12. 07:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
terhesen is hullott,de szülés után kb 3 hónappal lett durva
2017. jan. 12. 07:57
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem hullott.
2017. jan. 12. 08:07
 3/12 anonim ***** válasza:
3 hónapja szültem, kb egy hete csomókban hullik, tele a lakás vele, naponta porszívózok. Elvileg ez az ami terhesség alatt nem hullott ki, bár nekem se szebb se vastagabb nem lett terhesség alatt a hajam, szóval nemtom. Remélem abbamarad, mert már most kevesebb a hajam, mint régen.
2017. jan. 12. 08:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Jövő héten lesz 4 hónapos a babám,kb egy hete észleltem én is hogy csomókban hullik😩 lassan alig van.
2017. jan. 12. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
12hete szültem. Kb az első hónap után kezdett el hullani, de most kb 3hete nagyon durván, csomókban hullik. Elég félelmetes. Remélem nem tart sokáig. Terhesség alatt viszont gyönyörű dús volt a hajam és látványosan nagyon sokat nőtt.
2017. jan. 12. 11:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Terhesseg alatt egyaltalan nem hullott, rengeteg es eros hajam lett. Na ez a szules utan 3 honappal drasztikusan megvaltozott. Rengeteg hullott ugy kb 2-3 honapig. Aztan abbamaradt. Csak ami maradt utana, hat azt nem mondanam egy gyonyoru hajkoronanak. Ja es mikor elkezdett visszanoni a rengeteg kihullott haj, hat akkor meg allandoan tele voltam rovid hajszalakkal (hosszu hajam van), kb 2-2,5 ev kellett mire normalisnak mondhato kb egyforma hosszusagu hajam lett.
2017. jan. 12. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem végig, amíg szoptattam. Ahogy elapadt a tej, rá 2-3 hónapra állt vissza nagyjából. Bár azóta is jobban hullik, mint azelőtt, de nem olyan durván mint amikor szoptattam.
2017. jan. 12. 12:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt azt vettem észre, hogy nagyon sokat erősödött, gondolom ez a sok vitaminnak köszönhető.

Mostmár több mint 2 hónapja szültem, (szoptatok is) de eddig szerencsére nem tapasztaltam hogy hullana, remélem nem is fog!

Talán az is befolyásolhatja, hogy nem hagytam abba a terhes vitamin szedését.

2017. jan. 12. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem terhesség alatt nagyon sokat nőtt, de semmi extra. Szülés után 1-1.5 hónappal kezdett hullani, most 4 hós a kislány és borzalom :(
2017. jan. 12. 15:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedden volt 3 hónapos a kislányom, én a héten kezdtem el észrevenni, hogy nagy számban hullik.

A terhesség alatt megdúsult, remélem, csak ezek hullanak ki.

Érdekes az egész, mert három gyerekünk van, és az első kettőnél nem tapasztaltam ilyen drasztikusan. Még azt sem mondhatom, hogy évszakfüggő, mert a másik lányom is októberi. :(

2017. jan. 12. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!