Anyukák, "anyukás" hajatok van?
Oh, kontyold fel simán, le ne vágasd! Örülj, hgy ilyen szép hosszúra megnőtt! Ha nem hullik...de akár még ha szoptatsz, akkor is szedhetsz hajvitamint, babának nem fogsz vele ártani és óvni fogja a hajadat!
Nekem sosincs kiengedve, de csak azért, mert a gyerkőc megtépné :D
Nekem ilyen hajam van, meg a szine is hasonlo, kicsit sotetebb. Nem tudom, hogy ez anyosod szerint mennyire "anyukas". Harom gyerekem van, hosszabb is volt. En minden hajmosas utani reggel (negy-ot naponkent mosok hajat) kivasalom, az kb. 3 napig kitart, utana elkezd kifele kunkorodni az alja, de ugy is jo, olyan, mintha direkt igy szaritottam volna be. Szerintem a hosszu haj kezelhetobb a rovidnel, kevesebbszer kell fodraszhoz menni, es nem kell reggelente "beloni".
ugyanolyan hajam van, mint a hármas válaszolónak, csak szőkében. az anyukás? rövid? nekem azért ilyen van, mert nagyon sok a hajam és loncsosodik, ha hosszabbra hagyom (mert ugye nem vasalgatom, stb.)
nem tudom, mikor szültél, de el fog múlni, a gyereked legfeljebb 9 hónapos korára visszaáll a hajad az eredeti állapotára. (ha mégsem, akkor érdemes egy tsh-t nézetni vagy bőrgyógyász segítségét kérned, nem tudom, mit jelent az, hogy sokat változott a hajad.)
28N
Én mondjuk levágattam, de azért, mert mindig is rövid hajat szerettem volna, csak eddig nem volt hozzá bátorságom, így meg, hogy itthon voltam, meg mertem lépni, gondolván, ha nem tetszik, mire visszamegyek dolgozni, megnő. Életem legjobb döntése volt. De ha nem akartam volna rövid hajat,semmi esetre sem vágattam volna le, sok más megoldás jobb ennél. Amúgy a rövid hajról nekem nem az anyukás frizura ugrik be, persze fazontól függ, de kifejezetten lehet csinos, trendi, míg egy hosszú haj is lehet kezeletlen, nem ezen múlik.....
(Frizura: a bubi szerintem a legsokoldalúbb, millióféle képpen lehet vágni a személyiséghez illően és nagyon könnyű formázni, kezelni. ÉN olyan fazont kértem ezen belül, ami elviseli, ha nem jutok el időben igazíttatni, és nem kell körkefés beszárítás sem hozzá. Tényleg jobban érzem magam a bőrömben, mert kb. nulla erőfeszítéssel jobb a frizurám, mint amíg hosszú volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!