Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, "anyukás" hajatok van?

Anyukák, "anyukás" hajatok van?

Figyelt kérdés
Kezdenem kell valamit a hajammal, mert sokat változott szülés óta. Anyósom szerint vágassam "anyukásra", azaz rövidre. Nekem nem tetszik az ötlet. Ti levágattátok? Milyen most a hajatok? Esetleg linkeltek hasonló képeket? Ötleteket gyűjtök könnyen kezelhető frizurákról, ami kisgyerekek mellett is kordában tartható. Hátközépig érő hajam van.
2016. febr. 1. 15:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Kedves 9-es, szerintem egy jól vágott rövid haj kiegészítők és festés nélkül is igényes és szép, mert az arcból azt emeli ki, ami szép, azt tolja háttérbe, ami kevésbé előnyös. A rövid haj nem feltétlenül igénytelen, fiús, ahogy a hosszú is lehet ápolatlan és meseszép is. Nem lehet általánosítani.
2016. febr. 1. 16:04
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

nem is általánosítottam. oda is írtam hogy van rövid hajból is igényes, két példával...ugyanazt írtam mint te..

egyébként nem, a rövid haj nem azt emeli ki ami szép, hanem mindent látni enged, a fület, a nyakat, a bőrt, a pajeszt, a homlokot, ha szép ha nem szép. Borzasztó előnytelen tud lenni annak, aki egyébként nem ad magára...mint ahogy a hosszú is, csak a hosszú legalább elrejti a kövér nyakat, az elálló fület, a pajeszt, stb.

Az hogy szerintem nőiesebb, mint ahogy férfiaknál meg a rövid férfiasabb meg csak az én magánvéleményem, amit jó szándékkal írtam le a kérdezőnek, mivel ez egy fórum és erre való.

2016. febr. 1. 16:08
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

Nekem rövid hajam van, kb. 10 éve.

Vasalom, minden nap és gyakran waxolom is.

Ehhez hasonló, de az enyém hátul is beletúrós [link]

Van amikor nem felfelé, hanem oldalra vasalom.

Nem tudtam, hogy a rövid haj, anyukás haj :) MErt ha igen, akkor nekem az van :D

2016. febr. 1. 16:10
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem vágatom le. Ha zavar összefogom és kész.
2016. febr. 1. 16:42
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Lépcsőzetes évek óta, kb. 20 cm a copfom. Rövidre nem vágatnám, volt az is pár évig.

40/N, 3 gyermekkel.

2016. febr. 1. 17:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Mikor az első két gyermekem, ikrem megszületett, csomókban hullott a hajam. Levágattam, mert nagyon zavart, hogy mindenhol ott volt a hosszú hajam. Harmadik gyermekem első szülinapja után megállt a hullás, és újra elkezdtem növeszteni. Most, hat év után megint a régi szép, barna loboncomat érezhetem. :) Nekem mindig is a hosszú haj állt jól, egyáltalán nem éreztem jól magam rövid hajjal, nem illik a személyiségemhez és az arcformámhoz sem.

Ha takarítok vagy egyéb munkát végzek, akkor összefogom, meg nyáron a hőségben is, egyébként kiengedve szeretem, a férjemnek is így tetszik :)

2016. febr. 1. 17:15
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hosszú, fel szoktam fogni.
2016. febr. 1. 19:21
 18/31 anonim ***** válasza:
74%
Nekem lassan paróka kell, annyira kihullott a hajam és még most is nagyon hullik. :( 7 hónapos a kisfiam, 1 hónapja már nem fejem neki a tejet. Hosszú göndör hajam volt...
2016. febr. 1. 19:22
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
nekem is hátközépig érő szőkésbarna hajam van. attól hogy anya lettem, nem kezdtem otthonkában járni, meg mammer frizut vágni :)
2016. febr. 1. 19:53
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én csak hajmosáskor látom kiengedve :) De maradt hosszú, így is úgy is megcibálja a kisfiam ha eléri, felkötve is letépi ahol éri, naponta 20x copfolom össze. Mivel olyan rövidre nem szeretném vágatni amit nem tud cibálni (tüsire) maradt hosszú.
2016. febr. 1. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!