Anyukák, "anyukás" hajatok van?
nem is általánosítottam. oda is írtam hogy van rövid hajból is igényes, két példával...ugyanazt írtam mint te..
egyébként nem, a rövid haj nem azt emeli ki ami szép, hanem mindent látni enged, a fület, a nyakat, a bőrt, a pajeszt, a homlokot, ha szép ha nem szép. Borzasztó előnytelen tud lenni annak, aki egyébként nem ad magára...mint ahogy a hosszú is, csak a hosszú legalább elrejti a kövér nyakat, az elálló fület, a pajeszt, stb.
Az hogy szerintem nőiesebb, mint ahogy férfiaknál meg a rövid férfiasabb meg csak az én magánvéleményem, amit jó szándékkal írtam le a kérdezőnek, mivel ez egy fórum és erre való.
Nekem rövid hajam van, kb. 10 éve.
Vasalom, minden nap és gyakran waxolom is.
Ehhez hasonló, de az enyém hátul is beletúrós [link]
Van amikor nem felfelé, hanem oldalra vasalom.
Nem tudtam, hogy a rövid haj, anyukás haj :) MErt ha igen, akkor nekem az van :D
Lépcsőzetes évek óta, kb. 20 cm a copfom. Rövidre nem vágatnám, volt az is pár évig.
40/N, 3 gyermekkel.
Mikor az első két gyermekem, ikrem megszületett, csomókban hullott a hajam. Levágattam, mert nagyon zavart, hogy mindenhol ott volt a hosszú hajam. Harmadik gyermekem első szülinapja után megállt a hullás, és újra elkezdtem növeszteni. Most, hat év után megint a régi szép, barna loboncomat érezhetem. :) Nekem mindig is a hosszú haj állt jól, egyáltalán nem éreztem jól magam rövid hajjal, nem illik a személyiségemhez és az arcformámhoz sem.
Ha takarítok vagy egyéb munkát végzek, akkor összefogom, meg nyáron a hőségben is, egyébként kiengedve szeretem, a férjemnek is így tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!