Anyukák, akik szülés (ek) után plasztikáztattatok, vagy szeretnétek, hová mennétek megcsináltatni?
Hasplasztikarol van szo?
Ha igen, akkor elso korben keress forumot ezzel kapcsolatban, a hoxa-n vannak nagyon aktiv plasztikas forumok. Rengeteg kepet, beszamolot lathatsz, olvashatsz, ez arra jo, hogy kepbe kerul az ember es kb tudja, hogy kik NEM johetnek szoba es kinek a munkai szimpatikusak.
Ezutan kell raszanni az idot a konzultaciokra, nem szabad elkapkodni, raadasul a legtobb orvosnal a konzultacio ingyenes. Itt szinten kiderul, hogy ki az, akire ket orat kell varni es leraz 5 perc alatt, vagy nem magyarazza el a lehetosegeket es a varhato eredmenyt, meg ki az, akiben megbiznal.
Az arak is ekkor derulnek ki, mert beavatkozastol fuggoen lehet eltero.
Nekem mellplasztikam volt, ezert nem irok orvost. Van olyan doki, aki ezt is, azt is megcsinalja, de nagyon soknak kifejezetten egy terulet az erossege, abban rutinos es ugyan vallal mast is, de nem gyakran. Igy az en orvosom nevet le sem irom, mert neki viszonylag keves hasplasztikaja van, van tole jartasabb is, de ugyanakkor mellplasztika ugyben meg nagyon jo.
Hosszu a folyamat, en pl viszontlag gyorsan akartam, de igy is ev elejen kezdtem el keresgetni az orvost, tavasz vegen talaltam meg es nyar vegen volt a mutet.
De jo munkahoz ido kell, nem szabad elkapkodni.
Hoxa-n előre szólok, hogy privátban azonnal megtalál egy "hölgy" (akit csodálom, hogy még nem tiltottak ki) és megkörnyékez, hogy ő akciósan el tudja intézni neked, mert haverja a plasztikai sebész, stb.
Na AZT ne fogadd el, mert aki igazán jó sebész, annak nem kell lasszóval összefogdosni a pácienseket és bérkommentelőket fizetni ezért (mert természetesen a hölgy jutelékot kap a leszállított páciensek után).
Szia!
Nekem a szülés előtt volt mellnagyobbításom Dr. Pór Ferencnél. Szülés után megereszkedtek a cicijeim a szoptatás miatt, azt korrigálta, meg volt egy mini hasplasztikám is, mert nem tudtam a megnyúlt bőrt sporttal sem eltűntetni.
Én rá esküszöm, mert gyönyörű és alapos munkát végez, emberileg is nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!