Szülés után nem kívánom a szexet?
Olyan érzés, mintha nem tetszene már a férjem illata, a babáé viszont igen. A babát puszilgatom, ha megszagolom bódulatba ejt, ugyanúgy mint eddig a férjem. De most csak a baba. 3 hós amúgy.
Nem értem ezt, biztos a hormonok munkája. De a férjem már állandóan szóba hozza a szexet, én meg örülöm már ha nincs itthon. Nehéz szülésem volt, traumatikus, plusz többet nem akarunk gyereket.
Hogyan lehetne ezt helyre hozni?
nekem is akkor tért vissza a kedv mikor megjött(fél év szülés után)addig kényszer volt az egész.
az elején amúgy is a babára kell hangoódnia az anyának, hogy összeszokjanak, értsék egymás jelzéseit stb
Kedves 4-es, koszonom, de mashol trollkodj.
A tobbieknek koszonom a valaszt, megnyugodtam valamelyest.
Eddig 3x volt szex koztunk, de akkor ugy nagyjabol jo volt. Viszont magamtol nem tennem.
Az is zavar, hogy napkozben alig alszik a babam, este meg mar hulla vagyok. Az agy is recseg, es a baba kozelsege is zavar. Nem tudom magam ugy elengedni. Tapszeres a babam, 2 x menstrualtam mar.
nekem 10 honap kellett hogy visszatérjen minden a régi kerékvágásba..
addig fájt is nagyon..és állandoan a szulés pillanatai jutottak eszembe..és ahogy szétszakitott a fiam..
Az érzésed normális, de egy kicsit muszáj "erőltetni", különben sok problémát szül, ha megszűntök egymás számára férfi és nő lenni.
Én most a korábbi vetéléseim miatt félek a szextől, de nem hagyom, hogy a félelem irányítson, ráveszem magam és kezd visszatérni a libidóm.
Koszonom szepen mindenkinek, aki megerto, kedves valaszt adott.
Akkor nagy valoszinuseggel a kulcs maga a tett. Engedtem a ferjemnek es meglepo modon kellemes volt.
Alakulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!