Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után nem kívánom a szexet?

Szülés után nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Olyan érzés, mintha nem tetszene már a férjem illata, a babáé viszont igen. A babát puszilgatom, ha megszagolom bódulatba ejt, ugyanúgy mint eddig a férjem. De most csak a baba. 3 hós amúgy.

Nem értem ezt, biztos a hormonok munkája. De a férjem már állandóan szóba hozza a szexet, én meg örülöm már ha nincs itthon. Nehéz szülésem volt, traumatikus, plusz többet nem akarunk gyereket.

Hogyan lehetne ezt helyre hozni?

2016. jan. 30. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

nekem is akkor tért vissza a kedv mikor megjött(fél év szülés után)addig kényszer volt az egész.

az elején amúgy is a babára kell hangoódnia az anyának, hogy összeszokjanak, értsék egymás jelzéseit stb

2016. jan. 30. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Én sem kívánom, 4 hónapja szültem. Terhesség alatt viszont pont, hogy nagyon kívántam a szexet. 30 hetes korom után a férjem egyáltalán nem akarta így nekem lehet ez is közrejátszik, neked lehet a nehez szülés. Meg hát a hormonok.. főleg ha szoptatsz teljesen normális.
2016. jan. 30. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
És ha neki álltok, akkor sincs meg az étvágy? Nekem lelkileg volt traumatikus a szülés (régi sebeket szakított fel az egész kórházi protokoll), de nekem a férjem, az ő gyengédsége segített feldolgozni az egészet, és segítséget kérni a nőgyógyászomtól, hogy egyáltalán gondolni merjek a következőre. Nekem sem volt a legtöbbször kedvem hozzá, de ahogy neki álltunk, már kívántam. Évestől jön meg az étvágy, tartja a mondás, így rávettem magam. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a férjem mindent elkövetett, hogy jó legyen, olyan dolgokat fedeztünk fel és éltünk át a szülés óta, aminek előtte a közelében sem jártunk, így könnyű volt magam átbillenteni azon a ponton, hogy nincs kedvem, fáradt vagyok,mmert tudtam, hogy van értelme erőt venni magamon, nem csak egy öt perces kényszer maszatolás lesz.
2016. jan. 30. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj de az a mondat, hogy a férjed illata nem tetszik, a gyereké igen gàz. A gyerek a gyereked, ne a férjedhez hasonlitsd.
2016. jan. 30. 11:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es, koszonom, de mashol trollkodj.

A tobbieknek koszonom a valaszt, megnyugodtam valamelyest.

Eddig 3x volt szex koztunk, de akkor ugy nagyjabol jo volt. Viszont magamtol nem tennem.

Az is zavar, hogy napkozben alig alszik a babam, este meg mar hulla vagyok. Az agy is recseg, es a baba kozelsege is zavar. Nem tudom magam ugy elengedni. Tapszeres a babam, 2 x menstrualtam mar.

2016. jan. 30. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

nekem 10 honap kellett hogy visszatérjen minden a régi kerékvágásba..

addig fájt is nagyon..és állandoan a szulés pillanatai jutottak eszembe..és ahogy szétszakitott a fiam..

2016. jan. 30. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Az érzésed normális, de egy kicsit muszáj "erőltetni", különben sok problémát szül, ha megszűntök egymás számára férfi és nő lenni.

Én most a korábbi vetéléseim miatt félek a szextől, de nem hagyom, hogy a félelem irányítson, ráveszem magam és kezd visszatérni a libidóm.

2016. jan. 30. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Én trollkodom? Te írtad ezt. Tedd helyre ezt a dolgot magadban, ha màsképp nem megy pszichológus segítségével. Kb. Minden mondatod arra utal, mennyire nem kötődsz a férjedhez, csak a gyerekhez.
2016. jan. 30. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziaa, en bo egy evog szules utan nem igazan kivantam a szexet de azert a ferjem kedveert csak csak ravettem magam. Aztan utana ez elmult es azota ugy kivanom es olyan jo, hogy sose volt meg ilyen jo :)
2016. jan. 30. 13:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek, aki megerto, kedves valaszt adott.

Akkor nagy valoszinuseggel a kulcs maga a tett. Engedtem a ferjemnek es meglepo modon kellemes volt.

Alakulunk.

2016. jan. 30. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!