2honapja szultem es egyaltalan nem kivanom a szexet? Mas is volt igy?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 22:06
2/6 anonim válasza:
nincs veled semmi baj, majd viszajön a kedved! én szülés után 5 hétig bírtam, de van aki fél évig is elvan nélküle! mindenkinél más!
3/6 anonim válasza:
Biztos sokan vannak így. Én a szülés után pár héttel már kívántam, de utána volt egy időszak, amikor nem, vagyis inkább az volt a baj, hogy hullafáradt voltam, és próbáltam ebbe nem beleőrülni, szóval a szex valahogy nem nagyon járt a fejemben. De aztán nőtt a gyerek, normalizálódtak a dolgok. Nálad is minden rendben lesz, ne siettesd a dolgot.
4/6 A kérdező kommentje:
Hat remelem minnel elobb,a ferjem mar aggodik. 3ik gyerek,es az elozo kettonel nem volt ilyen.
2013. ápr. 22. 22:18
5/6 anonim válasza:
Ez tök normális, majd rendeződik. A hormonok dolgoznak, eltarthat egy darabig. Esténként hangolódjatok sokat egymásra, legyetek kettsben ha csak egy kicsit is. Én 3 éve szültem és még mindig nem.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!