11 hónapos a babám és még most se kívánom a szexet. Van így ezzel más is? Fogom még valaha?
Szoptatsz még, beindult már a ciklusod ismét?
Mert 4 hónapos volt a lányom amikor nekem újra megjött, és onnantól jött meg újra az étvágyam :)
De találkoztam már több ilyen kérdéssel, ahol azt írták, hogy nem akar helyre állni a rend, úgyhogy nem vagy egyedül!
Első válaszolóval meg ne foglalkozz, kitől kérdezhetnéd meg, ha nem a kismama-társaktól! :)
Elégedett vagy a külsőddel? Jut időd magadra? Rendesen ki tudod magad pihenni? A férjed türelmesen áll a dologhoz? Én valami ilyesmiben keresném az okokat.
Valószínű lelki eredetű a dolog, nem pedig hormonális.
A szülés után maradt rajtam közel 20 kg. Nem bírtam a tükörbe nézni és a szexhez sem volt kedvem. Aztán mire leadtam a plusz kilókat, megjött a kedv is.
Sokakat zavar, hogy csíkos lett a hasuk, mellük. Ezeket jól lehet korrigálni egy szexi fűzővel, vagy toppal. Ki mondta, hogy csak pucéran lehet szexelni? :) Még izgató is lehet.
Lehet, az is segítene, ha beszélnél a pároddal a dologról.
Első! Le is pontoztalak! Tipped nélkül is megtettem volna!
Nekem is a szoptatás jutott eszembe, mert szoptatás alatt nekem sem volt semmi libidóm, de ahogy megjött a menzeszem, kezdek visszatérni a régi önmagamhoz. Nekem is 11 hónapos a fiam. Igazából lehet neked több idő kell a regenerálódáshoz, mint másnak. Szerintem vissza fog térni, csak türelem kell.
Első, aki egyben az utolsó is! Neked elgurult a gyógyszered! Nem vagy százas!
Kérdező! Neked kell ismerni a férjedet. Erre valóban van esély, hogy megcsaljon, de te ismered, hogy mennyire stabil a kapcsolatotok. Amúgy, ha ilyen ritkán találkoztok, legalább arra az időre próbáld összeszedni magad és kedvében járni.
Miért ennyire rossz alvó a babád? Fogzik? Vagy kezdettől fogva ilyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!