Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 hónapos a babám és még...

11 hónapos a babám és még most se kívánom a szexet. Van így ezzel más is? Fogom még valaha?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 22:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
4%
Ez a kérdés nem igazán ebbe a témakörbe tartozik! Nem gondolod? Kit érdekel a szexuális életed!
2013. febr. 19. 22:55
 2/15 anonim ***** válasza:
5%
Ja, és le lehet pontozni!
2013. febr. 19. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Szoptatsz még, beindult már a ciklusod ismét?

Mert 4 hónapos volt a lányom amikor nekem újra megjött, és onnantól jött meg újra az étvágyam :)

De találkoztam már több ilyen kérdéssel, ahol azt írták, hogy nem akar helyre állni a rend, úgyhogy nem vagy egyedül!

Első válaszolóval meg ne foglalkozz, kitől kérdezhetnéd meg, ha nem a kismama-társaktól! :)

2013. febr. 19. 23:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 3.!Nem érdekel az első,figyelmen kívül hagyom!5 hónapja nincs tejem ,ahogy elment rá 1 hónapra megjött a menstruációm.
2013. febr. 19. 23:05
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Elégedett vagy a külsőddel? Jut időd magadra? Rendesen ki tudod magad pihenni? A férjed türelmesen áll a dologhoz? Én valami ilyesmiben keresném az okokat.

Valószínű lelki eredetű a dolog, nem pedig hormonális.

A szülés után maradt rajtam közel 20 kg. Nem bírtam a tükörbe nézni és a szexhez sem volt kedvem. Aztán mire leadtam a plusz kilókat, megjött a kedv is.

Sokakat zavar, hogy csíkos lett a hasuk, mellük. Ezeket jól lehet korrigálni egy szexi fűzővel, vagy toppal. Ki mondta, hogy csak pucéran lehet szexelni? :) Még izgató is lehet.

Lehet, az is segítene, ha beszélnél a pároddal a dologról.

2013. febr. 19. 23:32
 6/15 anonim ***** válasza:
én is megértelek,nekem most lesz 10 hónapos,de nem az igazi a dolog,úgy kell magam rávenni,h ne mondjak mindig nemet..
2013. febr. 20. 00:22
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Első! Le is pontoztalak! Tipped nélkül is megtettem volna!

Nekem is a szoptatás jutott eszembe, mert szoptatás alatt nekem sem volt semmi libidóm, de ahogy megjött a menzeszem, kezdek visszatérni a régi önmagamhoz. Nekem is 11 hónapos a fiam. Igazából lehet neked több idő kell a regenerálódáshoz, mint másnak. Szerintem vissza fog térni, csak türelem kell.

2013. febr. 20. 07:41
 8/15 A kérdező kommentje:
Hasam van 1 pici,de az mindig is volt,így nem vagyok elégedett a külsőmmel.Nincs időm magamra,egyáltalán,férjem januárban kiment külföldre,élni sincs időm,nemhogy fodrászhoz vagy akárhova máshova menni.Az alvásról nem is beszélve.Kisfiam sokszor kel éjszaka,ezért zombiként élem mindennapjaim.1 éjszakát nem aludtunk még végig.Beszéltem vele már sokszor,megérti,nem erőlteti,de azért néha beadom a derekam.Nem is lenne nagy a gond,ha itthon lenne,de így nagyon félek,hogy megcsal,főleg,hogy 3 havonta fog haza járni!:S:S Augusztus körül tervezzük,hogy kimegyünk hozzá és maradunk kint pár évet,de addig ő megteheti a dolgot!
2013. febr. 20. 11:10
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Persze egy babáról szóló kérdésre sokszor csak alig válaszolnak, erre meg már 6-an is! Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
2013. febr. 20. 13:58
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Első, aki egyben az utolsó is! Neked elgurult a gyógyszered! Nem vagy százas!

Kérdező! Neked kell ismerni a férjedet. Erre valóban van esély, hogy megcsaljon, de te ismered, hogy mennyire stabil a kapcsolatotok. Amúgy, ha ilyen ritkán találkoztok, legalább arra az időre próbáld összeszedni magad és kedvében járni.

Miért ennyire rossz alvó a babád? Fogzik? Vagy kezdettől fogva ilyen volt?

2013. febr. 20. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!