Hány tejfoguk van a babáknak? én már nem birom, mégcsak 11 honapos, de már 12 foga kinnt van, most jöttek a rágok, nem alszunk hetek ota, se éjjel se nappal. Fog ez változni valaha?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 12:02
2/8 anonim válasza:
Összesen 20 tejfoga lesz.
Igen fog. A szemfogak és az örlők nagyon fájnak amikor jönnek.
Adjatok neki valamit / dologél, Dentinox,./
3/8 A kérdező kommentje:
minden babát igy megvisel a fogzás?nurofent adtam neki,azt hány napig lehet?ilyen dologél stb.nem válik be neki
2010. dec. 3. 12:06
4/8 anonim válasza:
Viburcol kúp, Chamomilla ezek homeopátiásak ajánlom, nekünk beváltak!
Váltogasd a Nurofent a Panadollal ne szokjon hozzá!
5/8 anonim válasza:
20 tejfog van a gyerekeknek!
Egyénenként változó,h kit hogy visel meg! Az én kisfiamnak is 12 foga van,a hátsó 4 rágó foga ugy jött ki,h észre sem vettük már csak azt,h kinnt van!
6/8 anonim válasza:
mi a szerencsések közé tartozunk hálistennek, soha nem viselte meg a fog eddig még,
1 évesen 14 volt neki
most 16 hónapos, és talán 16 van
7/8 anonim válasza:
most szenvedünk az utolsó 2 fogal, karácsonykor lesz 2 éves. kisebb szünetekkel 7 hós koártól kezdve szenvedünk velük. egyetlen dolog vált be, a dologél, de az meg a méhpempő miatt kicsapja az arcát, mert hajlamos az allergiára, így nem tudunk semmit használni, az tuóbbi időben az alvását nem zavarja annyira,nappal viszont elégnyűgi. panadolt adok neki, ha már nagyon szenved, de ezt se lehet 3 napnál tovább....ja, akkor fog változni, ha kijöttek a fogak! :S
8/8 anonim válasza:
Szia! A nurofent kb 4 nap adhatod de utána kell pár nap szünetet hagyni. Hát az én kislányom már 20 és fél hónapos és összvissz van neki 10 foga. Nagyon lassan jönnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!