Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 hónapos a kisebbik gyerekün...

11 hónapos a kisebbik gyerekünk. De teherbe esésem óta nem kívánom és élvezem a szexet?

Figyelt kérdés

2012 februárjában estem teherbe..azóta a férjemmel havi 1-2x vagyunk együtt..de részemről ez is csak színjáték.

Terhesen a terhességre fogtam, most a szoptatásra, fáradságra..de mi van ha nem múlik el, és így maradok? :( 25 éves vagyok..és olyan mint ha kiégtem volna.. :( Úgy érzem halálom napjáig nem kéne szeretkeznem az sem okozna problémát.

Mikor lányommal voltam terhes, pont a fordítottja volt..a szülés utáni 6 hetet is alig bírtuk kivárni..

Kicsit már kezdem megérteni azokat a pasikat akik félre mennek miután az asszony szül..mert ez tényleg tarthatatlan.. :(

Változott ez valakinek??

Az a durva, hogy még csak nem is gondolok rá!!!Semmilyen szinten..

2013. nov. 14. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést!!!

25 vagyok,10 hónapos a babám,és nem kívánom a szexet.

Semennyire sem.Annak örülnék,ha soha többet nem kellene szexelnem,de muszájból megteszem...

Utálom az egészet.

Én is szoptatok még.Azt mondták nekem,hogy majd visszaáll minden ha nem szoptatok,és rendeződnek a hormonok.

Remélem is,mert elég nehezen tolerálja a párom a szex mentes hónapokat... :((((

2013. nov. 14. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
En az első terhesség alatt voltam rosszul ha csak szóba került a szex, ez elrartott a szülés után még másfél évig pedig nem szoptattam! Egyszercsak elmúlt azt hiszem amikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni! 2diknal épp ellenkezőleg ejjel nappal kivantam terhesség alatt is és szülés után is! 2dikat szoptattam 8honapig!
2013. nov. 14. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
1évesa lányom,7 hónapig szoptattam,de még most sem kívánom a szexet.Ugyanúgy semmilyen szinten,rosszul vagyok tőle.Semmilyen változást nem érzek.Ti magatokat kielégítitek vagy még azt sem kívánjátok?Én nem.
2013. nov. 15. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Semmilyen szinten sem kívánom.Nem is gondolok rá soha.

Magamat sem elégítem ki,mert undorodom az egésztől.

Annak örülnék,ha soha többé nem kellene szexelnem...:(

2013. nov. 15. 12:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Sajnos nem vagyok egyedül..én azért nem undorodok a dologtól, csak egyszerűen semmi kedves nincs hozzá..és nem is élvezem ha még sikerül is összehozni a dolgot.

Önkielégítés???Kérlek..eszembe sincs..nem is gondolok rá, és nem is csinálom..pedig ez se így volt régen..

:( Az ember csak reméli, hogy elég türelmes lesz a párja..de én már néha érzem hogy el fog szakadni az a cérna..

2013. nov. 15. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. Eszem ágában nincs szexelni, nem kívánom az egészet. Eddig heti szinten egyszer együtt voltunk, a vége felé általában már élveztem, most már az sem. Annyira rástresszeltem, hogy úristen, nincs kedvem, megint nem lesz jó, hogy szívem szerint az életemből is kiiktatnám az egészet, mert így csak probléma. Nem lepne meg, ha a párom keresne mást. Pedig nem szeretném, és ő sem. Nem tudom, hogy mit tegyek. Régen iszonyatosan kívántam a szexet, majdhogynem mindegy is volt (normál keretek között), hogy kivel, még csak szerelem sem kellett hozzá. Hormonjaim rendben vannak, arra sem lehet fogni, és különösebben fáradt sem vagyok. Csak érdektelen.

Ha valakinek van ötlete, hogy ezen mivel lehet segíteni, PLS ossza már meg velem is.

2013. nov. 15. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Tényleg kéne valami legális vágyfokozó!!!Nincs ilyen??Ciki ezzel elmenni a nőgyógyászhoz?Vagy hova kell menni??Félek bárkivel ezt megosztom kiröhög.. :( Régen simán én is ezt tettem volna, hisz elképzelhetetlennek tartottam hogy valaki nem kívánja a szexet.

Ma olyan jót mosolyogtam..Én nem szeretem a májat, de férjem miatt főztem a húslevesbe..mikor meglátta a tányérban csak ennyit mondott: "úgy látszik nagyon jó voltam tegnap"..mivel hazudni képtelen vagyok (de tényleg), így csak mosolyogtam és kimentem a szobából..Most vagy nagyon jó színész vagyok, vagy csak ironizált..még nem jöttem rá..

jajj de elegem van már..mégpedig azért mert szerintem egy kapcsolatban a testiség nagyon fontos..pont olyan fontos mint az életben az ivóvíz..egyszerűen nincs jó kapcsolat nélküle szerintem..és mi is hidegülünk el egyre jobban.. :(

2013. nov. 15. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!