Anyukák, "anyukás" hajatok van?
13-as vagyok. Nekem borzasztó gyorsan nő a hajam, olyan három hetet bír ki. Úgyhogy én havonta 1-2 alkalommal (ahogy kijön) járok fodrászhoz.
Egyetértek, hogy nagyon fontos a jó vágás. Mikor a fodrászom szült és nem dolgozott kb. fél évig egyszerűen nem találtam olyat, aki úgy tudta levágni a hajam, hogy ne csak aznap álljon jól, hanem két héttel később saját magamnak is meg tudjam csinálni.
Számomra nagyon fontos, hogy a szemöldököm, sminkem is rendben legyen. Általában is otthonra is felteszek legalább egy kis spirált. Valamint ami nagyon fontos még azok a kiegészítők. Nekem ez a fülbevaló és a szemüveg. Fülbevalóból szeretem a hangsúlyosabb különlegesebb darabokat. Rengeteg van, jól tudom variálni őket, hangulatomnak ruhámnak megfelelően. Szemüvegem is többféle van vastagabb és vékonyabb keretű, de van amikor kontaklencséhez van kedvem.
Ja és babakocsink nincs, kizárólag hordozóm a gyerekünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!