Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti hogy éreztétek...

Anyukák! Ti hogy éreztétek magatokat amikor hazamentetek a kórházból?

Figyelt kérdés
Èn ùgy "pattogtam" mint a labda. Semmi bajom nem volt. Csak én vagyok ilyen szerencsés?
2016. jan. 30. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Én pont azért örültem, mert nagyon szenvedtem a császársebbel. Jó volt itthon, hogy volt normál méretű ágy, amire nem kellett kínszenvedések árán felmászni, volt fotel, amibe kényelmesen leülhettem. Pattogni még sokáig nem tudtam, hetekig tartott a felépülésem, de ezerszer jobban éreztem magam, mint a kórházban.
2016. jan. 30. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Én is pattogtam mint egy labda de csak mert örültem, hogy végre otthon vagyunk és egy óráig tartott. Sok vért vesztettem és a gátsebem is fájt így otthon az első 1-2 hét nem volt a legjobb majd egyre jobban éreztem magam.
2016. jan. 30. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Voltak még kisebb fájdalmaim, gyenge voltam, úgyhogy nem pattogtam :-) Az első hetekben rengeteget pihentem szerencséte nem volt nyűgös a baba.
2016. jan. 30. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Én is pattogtam, amint hazaértünk, a férjemre bíztam a gyereket, én meg fordultam is vissza kutyát sétáltatni :))

Nagyon hiányzott már a mozgás.

2016. jan. 30. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Na, megjelent a sok irigy, szenvedő anyuka aki nem volt olyan szerencsés a szülésével, mint én és jól lepontozott....kedves egészségetekre!
2016. jan. 31. 01:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Fizikailag még elég instabil voltam, 4-5 napig még leginkább csak feküdni esett jól. Valószínűleg közre játszik, hogy nem volt egy kimondottan könnyű szülésem, és vérszegény is vagyok, egy vashiányos embernél meg egy kisebb vérveszteség is elég kellemetlen tud lenni. Egy sima vérvétel után is fél napig alszom, pedig amúgy nem szoktam nappal aludni :D

Amikor a kórházból hazajöttünk (teszem hozzá, két nap után, a szokásos három helyett, mert kevés volt a hely, és aki nem lakott messze, azt haza "engedték"), akkor egy fürdetés vagy pelenkacsere alatt is képes voltam bokáig leizzadni, elszédülni. Szerencsére ez az állapot pár nap alatt elmúlt, és bízom benne, hogy a másodiknál már könnyebb lesz, de azért fel vagyok rá készülve, hogy megismétlődik az, ami az elsőnél volt.

2016. jan. 31. 09:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Az elso gyerek nem Magyarorszagon szuletett. Kora reggel szultem es aznap kora este mar otthon voltunk.

Nem volt gatmetszesem, se nem repedtem, azt kell mondjam, hogy fizikailag ilyen szempontbol jol voltam, de hulla faradt, mert elozo ejjel nem igazan aludtam, a korhazban meg max 10-15 perceket kb 3x. Szoval faradt voltam es nagyon meglepodott. :)

Hamar elaludtam, a baba ebresztgetett idonkent. Masnap reggel pedig mar porogtunk kora reggel, mert jottek bennunket vizsgalni a korhazbol es ossze kellett kapni a lakast es magunkat is.

En azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz, de osszessegeben igy is sokat pihentem, mert ugye a szoptatas szinte egesz napos tevekenyseg volt az elso idoszakban. A ferjem ket hetig szabadsagon volt, a bevasarlast o intezte es fozott is par napig, de utana mar en akartam.

A masodik gyereknel 3 napot a korhazban voltam, akkor is jol voltam es alugy kipihentem magam ott, mint az elozo evekben sohasem. Mar alig vartam, hogy mehessunk haza. Otthon mar nem sokat pihentem, inkabb csak akkor, amikor szoptattam. Ott volt a nagyobb gyerek, vele is foglalkoztam, plusz szules elott egy hettel koltoztunk be az uj hazba, akardt meg boven, amit el kellett rendezni.de a ferjem is egy hetig otthon volt velunk es sokat segitett.

2016. jan. 31. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindháromnál így voltam.Gyors(4-3-2 óra),beavatkozás(tágítás,gátmetszés,gátrepedés) mentes szüléseim voltak.Alig vártam,hogy mehessünk haza,és minden visszatérjen a régi kerékvágásba.
2016. jan. 31. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont most adtam választ az egyik kérdéshez, (valami pórszívózós kérdés) na én ott leírtam ,hogy hazajöttünk a kórházból és vagy 11 éjfélig még takarítottam, talán pontban éjjfélkor fejeztem be a felmosást :)

Folyamatosan jöttem mentem. De velem valami gond lehetett. Nem ettem (nem éreztem éhesnek magam) a szoptatás miatt viszont erőltettük. Nem ittam, nem pisiltem. Nem tudom mi volt velem. Olyan voltam mint egy igen szorgalmas kis robot :)

2016. jan. 31. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!