Éreztétek már úgy mintha mocorogna bent valaki pedig nem vagytok terhesek? Ugye valaki volt még így, nyugtassatok meg kérlek?
Igen.
Nem csak szülés után fordul elő. Akkor valóban gyakoribb, de bármikor lehet olyan bélmozgásod.
Tapasztalat.
Nem már lassan 2éves lányom.
Pár napja tűnt fel az az aprócska pillangózás alhasi tájékon, viszont napra pontosan megjön épp most vagyok túl rajta és még csak a mennyisége sem kevesebb...tehát valahol lehetetlen.
Csak beleforgattam magam, mert mostanában álmosabb is vagyok, volt gyomor égésem enyhe rosszullét.
7 es 6.5 evesek a gyerekeim.eleg gyakran erzek korai magzatmozgasra hajazo mocorgast. egy idoben nagyon ijeszto volt,mert semmikepp nem akartam volna ujabb babat. de hal istennek nem voltam terhes. wllenben annyira zavart, h orvosnal is voltam,azt mondta ne aggodjak,elofordul.emlitette,h megtermett belferegnel lehetnek hasonlo tunetek,kivizsgaltattam magam de semmi.
pedig neha lathatoan mozog is a hasam es nem mondhatnam,h osszefugg belszelekkel vagy barmi emesztesidologra utalo jel.
amugy az elso varandossagom alatt volt egy hasi mutetem es jellemtien a heg kornyeken erzek mozgast. a masodik varandossagnal meg szetnyilt a hasfal,lehet ez is kozrejatszik h nem tartanak olyan rugalmasan a szovetek. persze csak talalgatok
de mar tobbszor csinaltam ezek miatt a mozgasok miatt terhessegi tesztet,de mindig negativ lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!