Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérlek nyugtassatok meg?!

Kérlek nyugtassatok meg?!

Figyelt kérdés
Nov 4.én volt rendes vérzésem utána megerőltettem magam és ma egy hete h vérzek. Orvos 2x látott megvizsgált csinált hüvelyi Uh-ot de nem talált semmit. Ergam cseppet és Rutascorbint írt fel azt mondta majd elmúlik mert nincs baj. Csütörtök óta szedem. Miért nem akar múlni? Ugye nincs komoly baj? Félek. Van egy fél éves babám.
2015. nov. 21. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Figyu,ha látott orvos,csinált uh-t és rendben volt minden ne idegeskedj.Nekem is 6 hónapos a lányom,nekem majdnem ki kellett venni a méhemet császárkor...szörnyű volt.Utána 3 hónapig durván véreztem,már sokszor szédültem.Sok idő kellett,mire hatottak a gyógyszerek ezeket szedtem,amit te.Most mondhatom azt,hogy rendeződött a ciklusom,de sokkal több van,mint baba előtt.Rákszűrést csinált amúgy? Próbálj megnyugodni,tudom,h ijesztő.Ha úgy érzed inkább hívd fel a dokit,vagy menj be az ügyeletre.
2015. nov. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!