Baba, vagy nem baba? Nyugtassatok meg, kérlek!
Figyelt kérdés
Tegnapra nemvártam, nem is jött meg, helyette reggel és este is 1-2 csepp halványrózsaszín volt csak, ma ugyanez. De ezen kívül minden normális, néha, nagyon enyhén mintha fájdogálna a pocakom. Egyébként ha megjön, elötte pár nappal már kegyetlenül görcsölök. Nem katonásak a ciklusaim, de ilyen rózsaszín még soha nem volt.
Mekkora az esélye hogy a baba jelez? Merjek már tesztet csinálni, vagy várjak még?
2015. szept. 5. 22:50
1/6 anonim válasza:
Már jó eséllyel kimutatja a teszt.Reggeli elsőből tesztelj.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap első dolgom lesz! ;)
2015. szept. 5. 23:01
3/6 anonim válasza:
Nekem is így volt mikor terhes lettem. Első nap kis barnázás, másnap kis rózsaszínes pecsételés, de nem indult be rendesen. Teszteltem, erős pozi lett. Szorítok!
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon örülnék!! Elég izgatott vagyok, de holnap megcsinálom a tesztet. Köszönöm! :)
2015. szept. 5. 23:11
5/6 anonim válasza:
Mi újság kérdező, teszteltél? :)
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. :'( Hajnalban begörcsöltem és nemsokra rá meg is jött. :( Más okozta a rózsaszínezést :( Majd legközelebb. ;) Puszi!
2015. szept. 6. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!