Úgy érzem magam, mintha börtönben lennék (itthon vagyok 2 gyerekkel) és számolom mennyi van még hátra a büntetésből. Ez így nem élet. Éreztetek így valaha?
Mennyi idősek? Mikor mész vissza dolgozni?
Mi eleinte kis korkülönbséget akartunk de kezdek afelé hajlani, hogy előbb visszamegyek dolgozni és csak utána lesz kistesó. 5-6 évig nem tudnék itthon lenni folyamatosan. Igen utólag okos az ember, ne hibáztasd magad, vannak lehetőségek csak függ az anyagiaktól is és a gyerekek korától is. Családi napközi vagy bébiszitter legalább pár órára, akkor jut időd magadra is és talán erre az átmeneti időre valamenyire megoldja a helyzetet, aztán ha visszamész dolgozni, megint más lesz minden.
Jövő tanévben már jön az ovi, kicsit könnyebb lesz!
Próbálj meg az új helyen ismerkedni. Keress barátokat, akár a leendő ovistársak anyukáit.
Nehéz, tudom, én kihisztiztem, hogy januártól dolgozhassak, mert úgy érzem, leépülök szellemileg. Hiányoznak a felnőttek.
Én 5 évig voltam otthon a 2 gyerekkel összesen. A nagy 6 a pici 3 éves, kicsit több, mint 1 éve jöttem vissza dolgozni. Bár azóta hulla fárasztóan telnek a mindennapok, de sokkal jobb a helyzet. Az 5. év végén már frankón éreztem, hogy épülök le szellemileg, ha még egy bogyó és babócát el kell olvasnom.
Próbálj meg néha kikapcsolódni. Amikor a férjed hazaér, vedd a kabátod és sétálj egy jót, fél óra is elég, kicsit kikapcsolja az agyad a friss levegő. Vagy ülj be egy kád forró vízbe egy könyvvel. Nem könnyű pláne azoknak akik mindig is szerettek dolgozni, szerették a munkájukat, sajnos azt kell mondjam ennél könnyebb nemigen lesz egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!