Forgalmazták-e valaha itthon videokazettán a Disney féle Szépség és a Szörnyeteg című rajzfilmet vagy itthon csak az úgy nevezett Special Edition féle változat került forgalomba?
Persze.
Én annak idején még a videótékából kölcsönöztem ki kazettán és emlékszem,hogy karácsonyokkor lehetett kapni műsoros kazettán is.
A 90-es évek elején még biztos nem lehetett kapni Mo-on.
A keresztlányomnak kiskorában megvolt az összes Disney mese videókazettán, mindig megkapta azt, ami éppen megjelent az üzletekben. De nem hiszem, hogy a 2002-es megjelenésű lett volna meg neki, mert 2002-ben ő 10 éves volt. Vagyis sokkal előtte meg lehetett már neki, mert 5-6-7 éves korában nézegetett Disney meséket. Tehát én úgy gondolom, inkább a 90-évek végén jelenhetett meg.
Valamikor a '90-es évek közepén jártunk tékába, akkor két Disney VHS-t lehetett kölcsönözni, a Szépség és a Szörnyeteget és a Hamupipőkét.
Ami meg az én csőrömet nyomja, hogy sehol sem lehet megszerezni a Micimackót régi szinkronnal. Ahol Kanga Jani Ildikó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!