Félek, hogy megint terhes leszek. Ti is éreztetek hasonlót?
beleegyezni?
talán leülsz elmondod, hogy nem akarsz (egy ideig vagy többet) gyereket.
bocs de felmerült, hogy a mostani babát akartad 100%-ra?
Ezt a dolgot egyutt kell eldontenetek, a ferjed hiaba akar gyorsan meg egy gyereket, ha te meg nem allsz keszen. Nem is kell egybol kettot szulni, mondom ezt ugy, hogy mi kozos dontessel egymas utan vallaltunk ket gyereket. Es nejunk igy jo is volt.
Ha mar most felsz, akkor beszelj a ferjeddel es vedekezzetek rendesen, mert nem lehet ugy elvezetes hazaseletet elni, ha te kozben a teherbeesestol rettegsz.
Van fogamzasgatlo is, amit szedhetsz szoptatas alatt, hasznalhatsz spiralt is, vagy gumit, az a lenyek, hogy a kovetkezo gyerek is kozos dontes legyen, amikor eljon az ideje.
Mondjuk úgy fog a párod beleegyezni a védekezésbe, hogy elmeséled neki, mennyire egészségtelen, kimerítő stb. szülés után 2-3 hónappal újra teherbe esni. Ha nem védekeztek, erre minden esély megvan. Nem tudom, milyen a kapcsolatotok, de normális, egyenrangú felnőttek ezt meg tudják beszélni észérvekkel, és ilyen esetekben rendszerint annak a véleménye nyom nagyobbat a latban, aki NEM akar (még) gyereket, és ezt a másiknak tiszteletben kell tartani.
Tehát a megoldás nagyon egyszerű, elmondod a párodnak, hogy téged megvisel fizikailag a terhesség, ezért nem kívánod évente újra végigcsinálni. Ha nem érti, erőszakoskodik, akkor komolyan vedd fontolóra, hogy van-e jövője a kapcsolatotoknak, mert az ilyen minden más szempontból is el fog nyomni.
azok szoktak gyorsan teherbe esni ÁLTALÁBAN, akik azt gondolják, hogy a szoptatás fogamzásgátló módszer. lehet, hogy sokáig nem is lesz peteérésed. de inkább védekezz!
egyébként az én férjem is azt hajtogatta a szülés napján, hogy felőle jöhet a következő, de tiszteletben tartotta az én véleményemet, így vártunk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!