Éreztétek már úgy hogy tuti megőrültök a gyerekektől?
Kb. minden nap. :)
Nálunk már úgymond összenőttek 3 és 6 éves csajok, de rendszeresen megy a hiszti, veszekedés mindkét oldalról. A legdurvább, amitől nap mint nap idegbajt kapok, hogy melyikkel mit csinálja először. Először rám add a harisnyát, előbb engem fésülj meg, nekem adj előbb inni, rám add előbb a kabátot, engem köss be előbb az autóba. És ez napi szinten megy. Próbálom elkerülni az ilyen helyzeteket, ha meg nem megy, akkor elváltva csinálom. Meg elterelni a figyelmüket, énekelni, mondókázni bohóckodni közben.
Előfordul.
5 éves a nagy, egy a pici.
Lányok.
Megy a tesóféltékenység, hiszti, puffogás.
Valahogy mindig mindkettőnek ugyanaz a maci, rágóka, pezsgőtablettás doboz kell. :)
Mi bevezettük az anyaidőt. Napi fél-egy óra, amikor anya azt csinál, amit akar.Egyedül!
Ez általában egy kád forró víz, egy hajfestés, de gyakran csak ülök a konyhán egy vödör macskagyökeres zöldteával és zombulok.
Ó hogyne! :)
8 hetes a kicsi, 4 éves a nagy. Főleg csütörtök és péntek este akarok kiugrani az ablakon, amikor nincs itthon a férjem, mert akkor űzi a hobbiját! :)
A kicsi hasfájós, este rájön a kólika, sír, szélcsövezem, a nagyot is fürdetni, altatni kellene, de síró kicsit csak nem hagyhatom ott. A nagy általában megérti, de van,hogy nem és sír,hogy fáradt, menjek mesélni, altatni.
Bevallom, az első pár hétben, amikor hazahoztuk a kicsit, ilyenkor én is sírva mondtam, hogy nekem ez nem megy. Most már kezdek belerázódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!