Rémisztő mondatok gyerekektől! Ti kisgyerekeitek szoktak olyanokat mondani, amitől teljesen kiráz a hideg benneteket?
Olvasni lehet szülők írásait, hogy gyerekeik az előző életükről beszélnek. Ti tapasztaltatok már ilyet, vagy csak a hülye USA-ban fordul elő?? A témaindító ötlet innen jön:
Vagy méginkább innen (angol): [link]
A 2 éves fiam még csak szavakat tudott mondani.Egyszer megkérdeztem tőle dühömben,hogy hol születtél Te,hogy ilyen rossz vagy?? Ő pedig ezzel a mondattal válaszolt:
Cápa voltam a francia partok mentén.
Aztán folytatta,hogy papa,pápá,mama,vauvau stb.
Nagymamám temetése napján volt 4.hónapos a kisfiam. A toron senkinek nem gőgicsélt,senki ölében nem maradt meg az ölében,max.10-15 másodpercig. Kivétel,csak nagybátyám volt. Egész nap "mondta" neki! Nem tágított mellőle. Mindenki le volt döbbenve,még az én kezemből is nyúlt át felé! 2hét múlva váratlanul meghalt 37évesen! Mivel nem tudott beszélni,nem tudtuk mire vélni...utólag rémísztő volt,hogy biztos érezte.
2évesen sokszor beszélt arról,hogy leég a ház és a testvére(nincs!)csúnya és büdös!
3évesen elkezdett a már említett nagymamámról beszélni. Illetve egy mesét mondani,amit még gyerekkorunkban mesélt nekünk a mamám. Kitalált mese volt,nem hallhatta máshol,és én már alig emlékeztem rá,nem meséltem neki. Este meséltem majd átvette a szót,h.most ő altat el engem. Ahogy belekezdett azt hittem szívrohamot kapok!!! Sírva hívtam anyát,h.mesélte e neki mama meséjét és azt mondta,h.soha!
Kérdeztem,h.honnan ismeri a mesét és azt mondta,h.egy néni szokta mesélni neki amikor kijövök a szobából. Melléfekszik,simogatja és ezt meséli! Totál kibuktam!!!
A lányom szokott ilyeneket mondani pl, hogy anya nem akarom, hogy meghaljál, vagy pl kérdezte, hogy mi hamarabb fogunk-e meghalni, mint ő.
Volt egy hasonló vicces sztori is. Dédi állandóan ilyeneket mond, hogy "ha jössz nyáron és még élek, majd veszek neket mittudonénmit" "majd a Dédi ha lesz még húsvétkor, vesz neked játékot" stb. Na és amikor épp indultunk haza, kérdezi a dédi a kislányt, eljösze-e máskor is. Mondja a kislányom, hogy igen ekkor és ekkor jövünk, akkor te leszel még?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!