Rémisztő mondatok gyerekektől! Ti kisgyerekeitek szoktak olyanokat mondani, amitől teljesen kiráz a hideg benneteket?
Figyelt kérdés
Olvasni lehet szülők írásait, hogy gyerekeik az előző életükről beszélnek. Ti tapasztaltatok már ilyet, vagy csak a hülye USA-ban fordul elő?? A témaindító ötlet innen jön:
Vagy méginkább innen (angol): [link]
2014. márc. 10. 18:44
11/17 anonim válasza:
Az édesapám egy hónapja halt meg...
A kislányom 4,5 éves,lassan 5 lesz. Ezt a furcsa kérdést tette fel:
"Az apukádat elásták a földbe?"
...soha nem volt temetésen,nem is beszéltünk neki temetésről meg holttestről meg koporsóról sem, semmi hasonlóról...Felhők, Isten, Mennyország és ezek voltak tálalva neki.
Fogalmam nincs, honnan szedte...
12/17 A kérdező kommentje:
Azért egy 4,5-5 éves gyerek elég sokat hall és lát a világból, mint amire először gondolnál, nem kell külön mondani neki. Nekem egy 5 éves unokaöcsém van. Ő bent játszik a nappaliban, mi pedig beszélgetünk a konyhában, nem is gondoljuk, hogy hallja amit mondunk, viszonylag távol van, mégis néha-néha játék közben belekiabál a beszélgetésbe. :D
2014. márc. 11. 14:50
13/17 anonim válasza:
4 éves a lányom, születése óta nincs oda a nagypapajaert. A papa (apukám) nem érthet hozza, nem puszilhatja meg, nem játszhat vele. Mar mindent megpróbáltunk de hiába, es a papa nagyon szomorú emiatt. A mama (anyukám)viszont a mindene. A mama mindig könyörgött neki, szeresse a pápát is, mert akkor boldog lesz. Nemrég anyukám meghalt es a halála percében a lányom aludt es sírva kelt fel, de nem tudta megmondani hogy mi a baja. Soha nem szokott így felkelni éjjel. Aztán másnap jött a papa hozzánk, a lányom megölelte es fel órán keresztül hozzabújva ült mellette. Pedig nem is mondtuk meg neki mi történt, mert nem volt erőm hozza, csak egy hét múlva. Apám szerint anyám üzenhetett neki, hogy enyhítse a bánatát. Azóta mar szereti a papat.
14/17 anonim válasza:
Lehet, de a gyerekek megérzik a szomorúságot (sőt, a felnőttek is meglátják a másikon az ekkora bánatot). Részvétem Anyud miatt.
15/17 anonim válasza:
Húúú 13#! A szőr felállt rajtam,ahogy olvastam a végét!
16/17 anonim válasza:
én mostmár 14 vagyok de hét évesen egyszer csak nem is tudtam mit csinálok és írtam egy nevet a kezemre , anyukám látta hogy valami nem stimmel velem és mondta a barátnőjének hogy nézze meg a neten , talált egy lányt aki az annyával élt és vándorolt a sivatagban , erre anya megnézte a kezemet és látta hogy oda rajzoltam (nem szépen) egy lányt és az annyát. Utána amikor magamhoz tértem akkor fura érzésem volt de emlékeztem kábé mindenre mondjuk az amikor anyum felhívta a barátnőjét akkor arra nem emlékeztem, de azóta furcsább dolgok is történtek velem (nem ezzel a dologgal kapcsolatosak) néha még én is félek magamtól.
17/17 anonim válasza:
Én a húgommal láttam repülő-csészealjat. Órákon át figyeltük, mái napig emlékszünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!