Egyedulallo anyak! Ereztetek valaha, h maskepp viszonyulnak az ovonok, tanarok a gyereketekhez es hozzatok, csak mert csonka csaladban nevelitek? Inkabb negativ, mint pozitiv ertelemben.
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 16:32
1/4 anonim válasza:
Negatív értelemben soha. Egy pozitív dolog volt: korábban mindig megjegyzéseket tettek, ha 5 körül vagy után értem oda érte (hivatalosan 6-18 között van ovi) vagy ha szombati munkanapokon ment oviba. A válás óta nem szólnak be ezek miatt.
Mire gondolsz egyébként, te mit tapasztalsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, koszonom a valaszt! Van gyermekem, de nem vwgyok egyedulallo. Miota gyerekem van, szinte minden gyerekekkel foglalkozo irast elolcasok, amibe belebotlok. Egy "sztarpszchologus" irta vnelyikben, h sajnos tudat alatt meg na is "rosszabbul" bannak ezekkel a gyerekekkel a veluk foglalkozo intezmenyekben. Nagyon megdobbentett es nem is igazan ertek egyet, de mivel nem tudhatom, mert nem vagyok ilyen hekyzetben, kivancsi voltam szemelyes tapasztalatokra. Azert az nagyon szomoru lenne, ha igy lenne...
2015. dec. 4. 17:12
3/4 anonim válasza:
Nem érzékeltem ilyet. Igaz, a mi családunk sosem volt csonka, csak egyszülős. De attól még mi nem éreztük úgy, hogy bármitől meg lennénk fosztva. A fiamnak ez volt a természetes, születésétől kezdve egyedül neveltem. Sem bölcsiben, sem oviban nem tapasztaltam más bánásmódot, sem pozitív, sem negatív értelemben.
4/4 anonim válasza:
2.5 éves volt a fiam,amikor elváltunk.Soha,sehol nem ért negatív megkülönböztetés,pedig azóta eltelt 21 év.Sőt!Valahogy megértőbbek,segítőkészebbek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!