Anyukak, Titeket nem razott meg a bedrogozott magzatok
halala?
Figyelt kérdés
Par napja mikor tortent a dolog akkor is nagyon felavart es most ujra hiszen meghaltak szegeny kicsik. Tudom ne erre fokuszaljak de egesz este felkavart erzezsem volt emiatt.
De igen. És az is, hogy olvastam olyan cikket, ahol édesanyának nevezték azokat a nőket...
Basszus, én kólát inni alig mertem a terhesség alatt, hogy nehogy ártsak a babámnak.. milyen embernek kell lenni ahhoz hogy ilyet tegyen valaki? :(
És hány normális ember szeretne gyereket és nem jön össze..
2016. jan. 31. 22:47
2/17 anonim válasza:
mirol van szo?
2016. jan. 31. 22:55
3/17 anonim válasza:
Nem is hallottam róla, most olvastam utána.
Szörnyű, de nem rázott meg.
Ha a világ minden baját magamra venném beleőrülnék, kérdező, te se emészd magad ezen, élvezd a saját életed.
2016. jan. 31. 23:00
4/17 anonim válasza:
Az abortusz senkit sem ráz, ott is magzatok halnak meg.
2016. jan. 31. 23:13
5/17 anonim válasza:
Őszintén azt gondolom, hogy jobban jártak így. Nem elég, hogy fogyatékosan éltek vokna, de ilyen szülők mellett mindent kaptak volna, csak boldog, kiegyensúlyozott gyerekkort nem.
2016. jan. 31. 23:22
6/17 anonim válasza:
Láttam elég cigány nőt a szülészet épülete előtt dohányozni nagy hassal, úgyhogy az ilyen hírek már nem lepnek meg. És hát el lehet képzelni mi lett volna azokból a roma gyerekekből 10-12 éves korukra ha megszületnek..
2016. jan. 31. 23:57
7/17 anonim válasza:
#6 - Miből gondolod, hogy cigányok voltak?
2016. febr. 1. 00:02
8/17 anonim válasza:
Láttam a tévé riportot..
2016. febr. 1. 00:19
9/17 anonim válasza:
Igen, megrázott. :(
El tudjátok képzelni azt a helyzetet, ahol 4 "férfi" együtt drogozik 2 kismamával? Ha a "nőknek" nem volt annyi esze, legalább ők szólhattak volna, hogy ezt azért mégsem kéne...jó eséllyel az "apukák" is kőztük lehettek,hiszrn rokonokként írtak róluk.
És igen, romák voltak, de ettől nem kavar fel Kevésbé a babák halála, főleg mert 32 hetes kismama vagyok.
Jobb lett volna nem is hallanom erről. :(
2016. febr. 1. 07:12
10/17 anonim válasza:
Engem csak dühít, hogy ezekre megy az egészségügy pénze és kapacitása. Aki ilyen ostoba jobb, ha nem szaporodik, a gyerekek is jobban jártak így...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!