Anyukak, Titeket nem razott meg a bedrogozott magzatok
halala?
Figyelt kérdés
Par napja mikor tortent a dolog akkor is nagyon felavart es most ujra hiszen meghaltak szegeny kicsik. Tudom ne erre fokuszaljak de egesz este felkavart erzezsem volt emiatt.
Nálunk a gyermekágyas osztályról kiszökdöstek a városba a frissen szült kismamák, úgy kellett kajtatni, h merre vannak, mert senki se találta őket, mikor etetni kellett a babákat. Azok meg ordíthattak éhesen. Volt olyan cigány kiscsaj, aki szülés után egyből ment le cigizni az udvarra, ott elájult, hívták gyorsan a nővéreket, ők szedték fel.
Hát ennyit számít nekik a gyerek. A család. Mert mindig azt hallani, hők milyen nagy családcentrikusak, h család a legfontosabb. Hát látom.
2016. febr. 1. 09:14
12/17 anonim válasza:
Remélem, a kedves "anyukak" is erre a sorsra jutnak. Undorító ez az egész.
2016. febr. 1. 09:15
13/17 anonim válasza:
Arról eddig nem hallottam, hogy meghaltak. Engem nem ráz meg egyáltalán, így jobb nekik.
2016. febr. 1. 09:48
14/17 anonim válasza:
Dolgoztam drogambulancián, úgyhogy annyira ez számomra nem újdonság. Sajnálom, hogy nem lehetett se a babákon, se a szüleiken segíteni, hogy ez ne történhessen meg, de igazából a sajnálattal nem vagyunk előrébb, viszont pont emiatt lenne mindennél fontosabb a prevenció, hogy egyrészt kevesebb fiatalból váljon drogfogyasztó, másrészt, hogy minden fiatal tisztában legyen vele, hogy a drogfogyasztás terhesség alatt mennyire veszélyes, harmadrészt, hogy olyan nők/lányok ne essenek teherbe, akik nem is akarnak (még) anyává válni, és nem is alkalmasak rá (még).
2016. febr. 1. 09:56
15/17 anonim válasza:
De. Nagyon megviselt, vezetés közben hallottam a rádióban, könnybe lábadt a szemem, majdnem félreálltam. Aztán arra gondoltam, miféle emberek ezek? Felfoghatatlan.
2016. febr. 1. 14:47
16/17 anonim válasza:
Él a 2 gyerek.
2016. febr. 1. 18:00
17/17 anonim válasza:
Engem is megrázott és egyúttal fel is háborított. Bár nem tudom mi az igazság, hogy élnek e, vagy sem. Mert a tv-ben egy ideig azt mondták, meghaltak. Aztán meg az egyik nő (nem írom hogy anyuka, mert nem érdemli meg) anyja ezt cáfolta.
Én is kattogtam ezen egy ideig. Milyen világ már ez, hogy terhes nők drogoznak és ha életben is maradnak szegény babák, vajon milyen hatásai maradnak a drogtúladagolásnak? Durva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!