Ebbe így beleegyezhet az orvos egészséges magzatok
esetén?
Figyelt kérdés
Ikerterhesség, de anyuka úgy dönt az egyiket szeretné elvetetni. Ezt így megteszi az orvos, vagy csak azok a lehetőségek vannak hogy mindkét magzatot elveteti vagy megtertja mindkettőt?
Létezik ilyen is, de azért azt jobb, ha tudod, hogy fennáll annak a kockázata, hogy mind a két magzatot elveszíted.
2015. febr. 23. 16:39
2/9 anonim válasza:
nem, kettőnél nem redukálnak. az 3-3+ számú magzatnál van, az is azért, mert ennyi baba már nagyon kockázatos, mind az anyukának nagyon megterhelő kihordani, és a méretek miatt nem is tudja végig, koraszülés lenne, ezért a babák is veszélyben vannak.
csak a két szemedért nem vesznek el a kettőből egyet, arról nem is beszélve, hogy nagyon kockázatos, beindíthatja a vetélést. sokszor halott ikermagzatot is bent hagynak amíg csak tudnak, annyira nagy az esély arra, hogy beindul a vetélés
2015. febr. 23. 16:47
3/9 anonim válasza:
Úgy tudom én is, hogy kettő magzat esetében nem csinálnak ilyet és ténylegesen veszélyes lenne a másik magzatra nézve is!
2015. febr. 23. 19:09
4/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy kettőnél nincsen ilyen, háromnál ajánlják fel először a magzatredukciót, de még háromnál is nagyon kockázatos a másik kettőre nézve. Kettőnél szinte borítékolható a másik magzat halála is.
2015. febr. 23. 19:24
5/9 A kérdező kommentje:
Az első két válaszolónak: Ugye nehéz volt értelmezni hogy nem magamról beszéltem? :)
Többieknek köszönöm a választ!
2015. febr. 23. 22:49
6/9 anonim válasza:
2. vagyok. nem, nem volt nehéz értelmezni, de mivel te feltettél egy kérdést én meg úgy gondoltam tudom rá a választ, és ezzel segítek, hogy te is megtudd, ezért neked válaszoltam...
hidd el, ha úgy értelmeztem volna a kérdést, hogy rólad van szó, akkor nem E/2 használok, hanem személyesebb hangvétellel válaszolok
2015. febr. 23. 23:33
7/9 A kérdező kommentje:
"csak a két szemedért nem vesznek el a kettőből egyet"
?
2015. febr. 24. 07:08
8/9 anonim válasza:
tuti nem velem van a bej :D TE kérdeztél, NEKED válaszoltam! a te két szemedért, nem írhatom, hogy az ő két szeméért, ha fiktív
2015. febr. 24. 12:14
9/9 anonim válasza:
Es a gyerek.majd megtudja hogy az ikertestvere is megszulethetett volna? Ismerek egy csajt akinek lett volna ikertestvere csak o nem szuletett meg vmiert, es o meg egesz eleteben erezte a megnem szuletett hianyat. Gondold/gondolja meg az illeto mert egy elet mehet tonkre... Vagy 2 veszik el...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!