Hosszu haju Anyukak, ti mit tesztek h a hajatok normalisan alljon, mindig szep es gondozott legyen?
Hosszu hajam van.A ferjem nem engedi h levagassam.
1 honapos a kisfiam es ha nem kotnem ossze allandoan azt tepne.De amugy is felek kiengedni nehogy egy hajszalat veletlenul lenyeljen stb...
Igy mindig ossze van kotve,sot inkabb ilyen konty-felesegbe osszefogva es szerintem eleg gaz igy.
Ti mit csinaltok a hajatokkal?
Otletek?
Elore is koszi:).
Nekem félhosszú, igen, kb 3 hónapja hullik, mint a záporeső, az egész lakás tele van vele, még úgy is, hogy pláne a meleg miatt, én állandóan ún. mosónőfrizurát hordok, időnként csak József Attila anyjának hívom magamat. Összegöngyölöm kontyba. Illetve a kislányom is előszeretettel kapaszkodna abba, tehát még praktikus is. De van egy kis formára vágva, ha arról lenne szó, szépen be tudnám szárítani, kivasalni, kész!
Eddig hogy hordtad? Fondd be, már az is változatosabb!
Elso valaszolo:
A ferjem pedig az en kedvemert nem noveszt szakalt mert nekem meg az nem tetszik es kulonben is kiut.
Szoval ebbol nem azt kell leszurni h cseledkent tart.
Jo lenne h mindenkinek ilyen lenne a hazassaga mint a mienk mert akkor a valas szot nem is ismernek.
Errol ennyit.
A harmadik valaszolonak koszonom h a kerdesre valaszolt.
En baba elott kiengedve hordtam,szaritgattam neha kiegyenesitettem.Most is kiengedve hordom ha setalni megyunk.
Es igen ez a "mosono" frizura ismeros....:)
Én úgy szoktam feltűni, hogy összefogom coffba, megtekerem felfele és csattal leztűzöm, így a vége visszaesik, és eltűnik a csat.
Szeretem, könnyű feltenni és szerintem csinos is.
Amúgy én nem is bírom leengedni ilyen melegben, megdöglök alatta...
Én is otthon 'mosónő' frizurát hordok:)!Ha elmegyek itthonról akkor kiengedem,kivasalom.Nekem is mindig tépi a fiam,de ha így feltűzöm,nem igazán tud belekapaszkodni: [link] -persze nem sikerül ennyire jól,de hasonlóan,csak ilyen képet találtam.
Vagy így a fejem tetején elcsatolom,igaz így azért belekapaszkodik,ez akkor jó ha megyek valahova:): [link] csak simán összegumizom:)!
Hát az utolsó linket nem mutatja:(,talán most; [link]
ha most sem mutatja remélem érted mire gondoltam:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!