Csak én vagyok ilyen gyenge? Egy 8 kilós babakocsit sem bírok normálisan felcipelni a negyedikre.
És ezért gyengének érzed magad????
Nekünk is kb 8,5 kg-os kocsink van, és nekem kb 45 lépcsőfokot kell cipelnem (magasföldszint, hegyvidékes tájon), de néha így is hálát adok az égnek, hogy nem fentebbi emeleten lakunk!
Szerintem nincs az a babakocsi, amit egy anyuka (legyen bármilyen erőben) könnyedén felvisz a 4. emeletre.
12 kg-os volt a kocsi (mostmár gyalog járunk), plusz 10 kg a gyerek, plusz a pelustáska, plusz a homokozó játékok meg kisautók. Istennek adtam hálát, hogy csak az elsőn lakunk :)
Mostmár 2 éves lesz szeptemberben, így a játszótérre már gyalog járunk, így sokkal könnyebb. De azért fél évvel ezelőtt még nem vállalkoztam volna rá (mármint a gyalográsra) :)
ne aggódj én a jármüvekre sem tudom fel és letenni. Egyszer régebben a buszon megkért egy anyuka, hogy segítsem le a babakocsit. Én meg elejtettem, pedig ketten fogtuk és nem is volt megpakolva. Olyan borzalmasan éreztem magam, pedig csak segíteni akartam, nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz, mégis nagyon rosszul jött ki. A kicsinek nem lett baja szerencsére de azóta kerülöm az ilyenfajta segítségnyújtást, többet ártok vele mint használok, és nem lettem jobb kondiban, a saját picit is a férjem rakosgatja.
Szóval nincs ezzel semmi gond, ilyenkor kérj segítséget nyugodtan!!:)
nekünk 12kg a kocsi, a fiam 10kg, és nem is a súlya a gond, nagy batár, nincs fogása...
Ha nekem lépőcsőn kéne járni vele...:S EZért használok kengurut, ha utazunk, mert nem is emelni, de nem fér fel, nem tudom megfogni.
Egyszer a 2.ra magasföldszinttel felvittem a hugom segítségével, annyira szűk volt a folyosó:S alig bartuk ketten felvinni, mert vagy csúszott, vagy beszorult:S
Csodállak titeket, hogy még nem repültek a kocsik... Én már kivágtam volna őket
Mi a 3-on lakunk. Ha nap mint nap fel kellene oda cipelnem a kocsit is, megpusztulnék az tuti! Lassan 12 kilós a fiam és mire felérek lihegek, mintha nem is tudom hány kilóméter futottam volna! Nekünk van lent tárolónk és hálát adok érte, mert van hogy napi 2-3x is lemegyünk sétálni.
Én nem szégyenlem, hogy ilyen gyenge vagyok. :)
Mi is 4--en lakunk, a kisfiam 12 kg, még nem jár. Mi lepasszoltuk nagyszülőhöz a batár babakocsit és vettünk egy 3 kg-os esernyőkocsit.Ha egyedül vagyok, mei-tai-ban viszem le a gyereket, így biztosan nem ejtem el, mert másik kézzel az esernyőkocsit kell fognom. De télre kelleni fog megint a nagy kocsi+ babát is szeretnénk, nem tudom, hogy oldjuk meg.
Közös tárolónk van: vagy patkánnyal vagy patkányméreggel.... :S sZóval kihagyjuk.
Ja, és mire felérek, 5 percig kapkodok levegő után..
Ezek szerint nem vagyunk egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!