Olyan szülő, aki egyke volt, és nem valami társaságkedvelő, az képes normálisan felnevelni 2 v 3 gyereket?
Miért gondolod, h aszociális vagy?
Nekem is két barátnőm van, meg pár ismerősöm, akikkel jóban vagyok. Egy kisvárosban lakom, de legfeljebb köszönőviszonyban vagyok az emberekkel.
Nem kell mindenkinek társasági embernek lenni, ettől még jól nevelheted a babáidat. Szerintem pl a testvérféltékenységgel egy nem egyke sem tud sok mindent kezdeni. Legfeljebb emlékszik, h ők is ezt csinálták a testvéreivel.
Ha több gyermeked van, már egyikre sem jut 100%-os figyelem, erre szokták mondani, h neveli egymást a sok gyerek.
Nem hiszem, h bármit meg tudunk tanítani a gyermekeiknek a szociális kapcsolatokról, az én fiam egy nyílt, mindenkivel barátkozós típus, 16 hónapos, de már produkálja magát mindenhol, üzletben, utcán, és tapsoltatja magát. Én sosem voltam ilyen, az óvodában is egyedül játszottam, magányos farkaslány voltam az iskolában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!